|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 20/10/2006 Cuma
Güncelleme: 23:58 - 19/10/2006 Perşembe
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Oyuncak Hikayesi 2

Woody, oyuncak koleksiyoncusu Al tarafından açık arttırmada satılmak üzere evine götürülür. Woody böylece 1950'li yıllarda çocuk programında Pete, Jessie ve atıyla birlikte ünlü bir karakter olduğunu öğrenir. Ancak eski arkadaşları onu bırakmaya pek niyetli değillerdir.

Orijinal Adı: Toy Story 2, Yönetmen: John Lasseter, Ash Brannon, Lee Unkrich Yapım Yılı: 1999 Türü: Animasyon TRT 1 / 20.30


İlk Gün

Los Angeles polis merkezine yeni atanan Jake, dedektif Alonzo Harris'in ekibinde çalışmak ister. Harris, bir gün boyunca başarılı olursa onu ekibine alacağını söyler. Zaman ilerledikçe Hoyt, Harris'in o kadar da başarılı bir polis olmadığının farkına varır.

Orj. Adı: Training Day Yön: Antoine Fuqua Oyn: Denzel Washington, Ethan Hawke , Scott Glenn Tom Berenger, Haris Yulin TGRT / 21.15


İdeal Koca

İngiliz parlamentosundan Sir Robert Chiltern meslek hayatı boyunca dürüst davranmıştır. Karısının arkadaşı Cheveley elinde, Chiltern'ın bilgi sattığı bir mektubun kopyası olduğunu söyler. Olaya, Chiltern'ın en iyi arkadaşı Lord Goring da katılır.

Orj. Adı: An Ideal Husband Yön: Oliver Parker Oyn: Rupert Everett, Julianne Moore, Kate Blanchett, Minnie Driver, TV 8 / 22.00


Uzay Savaşçıları

Uzay korsanları, nükleer patlayıcı taşıyan bir kargo gemisini ele geçirir. Nükleer patlayıcıyı çalan korsanları durdurabilecek tek güç Uzay Savaşçıları'na operasyon için yetki verilmez. Onlar yasal yetkileri olmadığı halde harekete geçerler.

Yönetmen: John Weidner Oyuncular: Billy Wirth, Edqard Albert, James Shigeta, Meg Foster Türü: Macera SAMANYOLU / 23.00


Kapışma

Boks dünyasında kaçak iş çeviren Turkish, namlı suçlu Brich Top'la hileli bir boks maçı için anlaşınca başına büyük bela alır. Öte yandan, başarısız bir mücevher soygunu ardından garip şeyler yaşanır. Ve iki olay birbirinde karışarak ilerler.

Orj Adı: Snatch Yön: Guy Ritchie Oyn: Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones ATV / 00.10

18 yıl önce