|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 20/11/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:01 - 20/11/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Fırtınalı Pazartesi

Orj Adı: Stormy Monday, Yönetmen: Mike Figgis, Oyuncular: Tommy Lee Jones, Melanie Griffith, Sean Bean TV 8 22.00


Cosmo, çoğunu gizli olarak yürüttüğü sıkı bağlantıları olan Amerikalı bir iş adamıdır. İngiltere'ye, Thatcher hükümetinin Amerikalı iş adamlarının yatırımlarını desteklediği bir dönemde düzenlenen Amerika Haftası'na katılan Cosmo, bol bol gülücük dağıtarak ve vaatlerde bulunarak muhteşem bir şov yapar. Ancak planları farklıdır.


Kaçak Âşıklar

Orijinal Adı: F.T.W. Yönetmen: Michael Karbelnikoff, Oyuncular: Mickey Rourke Lori Singer SHOW 01.15


Gerçek bir kovboy olan Frank. talihsizlik sonucu girdiği cezaevinden çıkar. Bir banka soygunundan sorumlu çetenin polisle girdiği çatışmadan sağ kurtulabilen tek elemanı Scarlet ile tesadüf sonucu karşılaşır. Aralarındaki ilişki aşka büyük bir aşka dönüşür ve Scarlet, Frank'in çiftlik kurma hayalleri için banka soymaya karar verir.



Savaş Sanatı

Orj Adı: The Art Of War, Yön: Christian Duguay, Oyn: Wesley Snipes, Anne Archer, Maury Chaykin, Marie Matiko ATV 01.50


Birleşmiş Milletler'in Çin'le önemli bir zirveye hazırlandığı günlerde bu iki gücü karşı karşıya getirmek isteyenlerin komplo kurduğu anlaşılır. Bunun için BM, gizli bir ajan olan Neil Shaw'ı görevlendirir. Shaw komplonun arkasında Çin Büyükelçisi Wong'un olabileceğini düşünür. Ama Wong bir suikasta kurban gider ve olayın faili olarak Shaw tutuklanır.






17 yıl önce