|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 25/11/2006 Saturday
Güncelleme: 01:06 - 25/11/2006 Saturday
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Dahi Bebekler 2

Orijinal Adı: Baby Geniuses 2, Yönetmen: Bob Clark, Oyuncular: Jon Voight, Scott Baio, Vanessa Angel STAR 14.40


Dr. Kane'e göre bütün bebekler evrenin sırlarını bilerek doğar ve kendi aralarında bebek lisanı denilen gizli bir lisan konuşurlar. Bu kötü ruhlu Dr. Kane gizli bir araştırma yürütmektedir ve tüm dünyayı ele geçirmek için bir program tasarlamıştır ve bu programın merkezinde de dahi bebekleri kullanmak istemektedir. Dr. Kane'in bu planını Kahuna ve dahi bebekler engellemeye çalışacaktır.



Yumurtalar

Orijinal Adı: Eggs, Yön: Bent Hamer, Oyn: Sverre Hansen, Kjell Stormoen, Juni Dahr, Leif Andrèe, Ulf WengÂrd CNBC-e 19.00


Pa ve Mo kardeşlerin hayatları sükunet içinde geçmektedir. Ta ki Pa yıllar önce bir çocuk sahibi olduğunu öğrenene kadar. Oğlunu tek başına yetiştiren annesi, artık ona bakamayacak kadar hastalanmış ve Pa'yı aramıştır. Bundan sonra Konrad'a bakmak Pa'ya düşecektir. Baba oğul arasında doğan bu hazırlıksız ilişki bir seri komik duruma yol açar.



Kirli Para

Yönetmen: Louis Morneau, Oyuncular: James Belushi, Michael Beach Türü: Macera - Akisyon SAMANYOLU19.45


Bill Manucci, Chicago mafyasının liderlerinden Skipper'ı dolandırıp 12 milyon dolarla kaçmıştır. Tanık koruma programı altında karısıyla birlikte Güney Carolina'da

taşra bir bölgede yaşamaktadır. Ancak Skipper onun peşindedir. Adamları Felix ve Miles'ı parayı geri almak ve Bill'i cezalandırmak için gönderir.



Şifre Merkür

Orj Adı: Mercury Rising, Yön: Harold Becker, Oyn: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes, Kim Dickens, Chi McBride TGRT 23.00


ABD hükümeti çözülmesi neredeyse imkansız bir şifre geliştirir. Ancak dokuz yaşında otistik bir çocuk şifreyi çözer. Bu dahi çocuk, ulusal güvenlik birimlerine mensup bir albayın hedefi haline gelir. Ve şifrenin değiştirilmesi yerine onu çözen çocuğun yok edilmesi planlanır. Ancak FBI ajanı vicdanının sesini dinleyecektir.




Örümceğin Maskesi

Orijinal Adı: Along Came A Spider, Yönetmen: Lee Tamahori, Oyuncular: Morgan Freeman, Monica Potter SHOW 23.30


Tecrübeli dedektif Alex Cross, ortağının ölümünden sonra artık emekliliği düşünmeye başlamıştır. Ancak Cross, bu kararını bir süre için ertelemek zorunda kalacaktır; zira bir senatörün kızı kaçırılmıştır ve Gary Soneji isimli suçlu Cross'u bile bile bu davanın içine çekmeye çalışmaktadır. Fidye, Soneji'nin umrunda bile değildir. Onun asıl amacı tarihe geçmektir. Bu durum dedektif Cross'un ve genç yardımcısı ajan Flannigan'ın işini bir hayli zorlaştıracaktır.





18 years ago