|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 1/12/2006 Cuma
Güncelleme: 23:47 - 30/11/2006 Perşembe
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Zirveye Tırmanış

Orijinal Adı: View From The Top, Yön: Bruno Baretto, Oyn: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Mark Ruffalo KANAL 1 22.00


Film, varoluşunu bir dış hat uçuş görevlisinin parıltılı yaşam tarzında bulmak isteyen, idealist kasaba kızı Donna Jensen'ın gözünden anlatılan şaşırtıcı bir hikaye. Başarıya giden yol nadiren engelsizdir. Donna yolculuğuna Royalty Airlines'ın efsanevi eğitmeni John Whitney'in kılavuzluğunda başladığında,karşısına tahmin ettiğinden çok daha fazla engel çıkar. Ancak Donna düşlediği parıltılı hayattan kolay kolay vazgeçmeyecektir.



Ong Bak

Orijinal Adı: Ong Bak, Yön: Prachye Pinkaev, Oyn: Petchtai Wongkamlao, Tony Jaa, Pumwaree Yodkamol STAR 22.00


Ong-Bak'ın başı, kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürüklenir. Buda heykeli inanışa göre köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Genç Ting, köy halkı arasından Bangkok'a gidip heykelin baş kısmını bulup geri götürme görevi için seçilir. Bu uğurda yeraltı dünyasına girmek zorunda kalır.


İyi Kız

Orijinal Adı: The Good Girl, Yönetmen: Miguel Arteta, Oyuncular: Jennifer Aniston, jack Gyllenhaal, John C.Reilly TV 8 23.00


Justine, küçük bir şehirde sıkıcı bir işte çalışan, evli bir kadındır. Fakat, onu çok sevdiğine emin olduğu kocası Phil'le ciddi sorunları vardır. Phil, karısının sıkıntılarını paylaşmak şöyle dursun, iş dönüşü, akşamlarını, televizyon karşısında yayılarak geçiren bir adamdır. Genç kadın, iş yerinde, dükkanda yeni çalışmaya başlamış olan Holden adında bir adamdan etkilenir. Ancak Justine, Holden'in saplantılı kişiliğini uzun süre görmezden gelemeyecektir.



Tünel Faciası

Orijinal Adı: 1200 Yönetmen: Dominique Othenin, Oyuncular: Aglaia Szyszkowitz, Flavio Insinna SAMANYOLU 23.00


Sabine, kariyerinin ilk büyük davasıyla karşı karşıyadır. Genç ve hırslı avukat, 47 kişinin ölümüne sebep olan bir tünel faciasıyla ilgili davaya atanmıştır. Tünel yapımındaki güvenlik kusurları, sigorta şirketleri tarafından uygulanan metotlar ve politikacıların olayların üstünü örten tavırları davanın sanıldığı kadar basit olmadığını gösterir.


Aşk Duası

Orijinal Adı: Lover's Prayer, Yönetmen: Reverge Anselmo, Oyuncular: Kirsten Dunst, Nick Stahl, Julie Walters ATV 00.45


1800'lü yılların Rusya'sında geçen film, genç ve zengin bir delikanlı ile yaz tatilini geçirmek üzere yan eve gelen güzel bir kızın yaşadıkları aşk hikayesini anlatılıyor. Filmde, 16 yaşındaki Vladimir, Zinaida'ya ilk görüşte âşık olur, gözlerini ondan alamaz. Zinaida da onun hislerine karşılık verir. Fakat Vladimir'in annesi onların bu büyük aşkına engel olmaya çalışır.




17 yıl önce