|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 26/12/2006 Salı
Güncelleme: 01:27 - 26/12/2006 Salı
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Hoş Kaza

Orijinal Adı: Happy Accidents, Yön: Brad Anderson. Oyuncular: Marisa Tomei, Vincent D'onofrio. KANAL 1 22.00


Ruby, Sam ile tanışana kadar sürekli yanlış erkeklerden etkilenen umutsuz bir romantiktir. Sam tatlı, hassas, içten ve 2470 yılından gelmiştir. Sam'in sürekli Ruby'yi kurtarmak için zamanda geri gittiğini iddia etmesine rağmen Ruby ona âşık olur. Mantığı Sam'in deli olduğunu söylese de, kalbi onu ister.


Açık Tehlike

Orijinal Adı: Clear & Present Danger. Yön: Phillip Noyc. Oyuncular: Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer SHOW TV 22.00


FBI ajanı Jack, başkanın eski dostlarından birinin öldürülmesiyle kendisini uyuşturucu karteli içindeki güç savaşının ortasında bulur. CIA'de vekaleten başkanlık görevine getirilen Jack, bazı kararları Kongre'yi hiçe sayarak geçirmek isteyenlerin kirli işlerinden haberdar olunca sorumluları adalete teslim etmeye karar verir.



Balistik 2

Orijinal Adı: Ballistic, Yön: Wych Kaosayanada. Oyuncular: Lucy Liu, Antonio Banderas, Gregg Henry. ATV 21.45


Eski FBI ajanı Jeremiah, mikroskobik boyutta üretilen suikast cihazını kötü göçlerin elinden almakla görevlendirilir. Kurbana enjekte edilen cihaz, düğmeye basılınca taşıyıcısını iz bırakmadan öldürebilmektedir.

Ajanlar Jeremiah ve Server, silah için birbirlerine karşı ölümüne rakabete girerken aslında birer yem olduklarını farkedip güçlerini birleştirirler.



Dışarısı Soğuk

Orijinal Adı: Out Cold. Yön: Brendan Malloy, Emmett Malloy. Oyn: Flex Alexander, A.J. Cook, David Denman. TRT 1 22.55


Rick, Luke, Anthony ve Pig Pen, Alaska'da günlerini eğlenerek geçiren snowboard arkadaşlarıdır. Bir gün kasabadaki Papa Muntz ölünce oğlu Ted, dağı, Coloradolu kayak imparatoru John Majors'a satmaya karar verir. Majors'un dağı elit bir kayak merkezine çevirme planları grubun canını sıkar.



Dehşet Evi

Orijinal Adı: A Crack In The Floor, Yön: Sean Stanek. Oyn: Mario Lopez, Gary Busey, Bo Hopkins. SAMANYOLU 23.10


Dış dünyayla hiçbir iletişim kurmadan yaşayan Jeremiah, 33 yıl önceki olayı hafızasından bir türlü silemez. Jeremiah bu yüzden çevresindeki herkese ölümcül bir bedel ödetmeye başlar. Bir gün Los Angeles'tan kamp için gelen bir grup gencin tatili, Jeremiah'nin kurduğu dünyayı yanlışlıkla paramparça ettikleri için kâbusa dönüşüverir.






17 yıl önce