|

İsmail amansız bir mücadele içinde

Ekranların sevilen formatı BKM yapımı komedi-tiyatro şovu ''Güldür Güldür'' birbirinden eğlenceli skeçleriyle bu akşam ekrana geliyor.

.
00:00 - 22/10/2013 Salı
Güncelleme: 23:37 - 21/10/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
İsmail amansız bir mücadele içinde
İsmail amansız bir mücadele içinde

Ali Sunal önderliğindeki Güldür Güldür''ün oyuncu kadrosunda Alper Kul, Yeşim Ceren Bozoğlu, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Meltem Yılmazkaya, Dilşah Demir, Onur Atilla, Aziz Aslan, Yavuzhan Doğan ve Burak Topaloğlu bulunuyor. Bu haftaki skeçler şöyle; Oya ve İsmail istenmeyen misafirleri Bilal ve Mehtap''tan kurtulabilecek mi? Artık sosyal çevresi değişsin isteyen ve başka arkadaşları olsun isteyen İsmail istediğine kavuşabilmek için amansız bir mücadeleye girecek.

EVLENMEK İÇİN İŞ BULMA ŞARTI

Evlenebilmek için Bahadır''ın iş bulmasını bekleyen Mehtap hayallerine kavuşabilecek mi? Bahadır iş ve işçi bulma kurumundan istediği gibi bir iş bulabilecek mi?

Topkapı müzesinden çalınan Kaşıkçı elmasını Dedektif Şevket bulabilecek mi? Yıllardır müze bekçisi olan İsmail''in hain planı nedir? Fatih Sultan Mehmet, yeniçeri ve mumyanın aynı odada ne işi var? Her şeyi bulan Şevket bu kez elması bulmak için hangi zekice yolları izleyecek ve müze müdürü Oya''yı nasıl etkileyecek?

Sınav için notlarını isteyen Bilal''in attığı mesajı Yeter yanlış anlarsa neler olur? Kadınlar erkeklerin söylediklerini her zaman başka türlü mü anlar? Hepsinin cevapları bu hafta Güldür Güldür''de. SHOW 23.30

11 yıl önce