|

Murad yeni planını devreye sokuyor

Kızılelma''nın yeni bölümünde Murad Altay, Şeker''i kurtarmak için Velid''le son pazarlığını yapar. Ama Velid çok kararlıdır. Bunun üzerine Murad yeni planını devreye sokuyor.

.
00:00 - 26/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:04 - 25/02/2014 Salı
Yeni Şafak
Murad yeni planını devreye sokuyor
Murad yeni planını devreye sokuyor

Türk İstihbaratının anlatılmayan hikâyesi Kızılelma''da heyecan devam ediyor. Murad Altay Şeker''i kurtarmak için Velid''le son pazarlığını yapar. Ama Velid çok kararlıdır. Bunun üzerine Murad yeni planını devreye sokar. Tehlikeli ve uluslararası bir krizin başlamasına neden olabilecek bu planda Murad kendi canını ortaya koyar. Meryem ise, Murad için hayati bir kararın altına imza atar.

EKİBİN İÇİNDE HUZURSUZLUK VAR

Bu karar, birimde büyük huzursuzluk yaratır. Zeynep ve Hasan''ın ısrarlarına rağmen Meryem kararından dönmez. Diğer taraftan McNamara''nın planladığı kıyamet gününün asıl hedefinin ne olduğunu anlayan Murad geri dönülmez bir yola girer.

Osman Sınav''ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu''nun senaryosunu kaleme aldığı ''Kızılelma''da; Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Ceyda Saltadal, Sefa Zengin, Selin Altay ve Yener Gürsoy rol alıyor. TRT 1 19.50

10 yıl önce