|

Rango''nun vahşi doğadaki macerası

Johnny Depp ve Abigail Breslin gibi isimlerin seslendirdiği Rango televizyonda ilk kez bu akşam ekrana geliyor. Film, kimlik bunalımına girmiş bir bukalemun olan Rango''nun vahşi doğadaki macerasını anlatıyor

.
00:00 - 24/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 01:38 - 24/07/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Rango''nun vahşi doğadaki macerası
Rango''nun vahşi doğadaki macerası

Televizyonda ilk kez ekrana gelecek olan Rango, Gore Verbinski''nin yönetmenliğini yaptığı, 2012''de ''En İyi Animasyon Filmi'' dalında hem OSCAR, hem de BAFTA ödülü alan, Altın Küre''de aday olan, sinemada büyük ticari başarı elde eden eğlenceli bir animasyon.

GERÇEK KAHRAMAN

Kişilik problemleri yaşayan bir bukalemun olan Rango''nun yolu korkularına yenik düşmüş ve suyu uzun zamanlardır olmayan bir kasabaya düşünce, kendisini kahraman gibi göstermek isterken gerçek bir kahramana dönüşüyor.

Yönetmenin söylediği gibi post-modern bir western animasyonu olan film, şaşırtan fevkalade karakterleri, hayranlık uyandıran görüntüleri, bolca da ödüllendirilen müzikleriyle keyifli dakikalar vaad ediyor.

Orijinal Adı: Rango Yönetmen: Gore Verbinski Seslendirenler: Johnny Depp, Abigail Breslin, Isla Fisher, Timothy Olyphant, Alfred Molina Türü: Animasyon, Macera, Komedi Yapım Yılı: 2011- ABD STAR 20.00


11 yıl önce