|

Yeniçeriler idamdan kurtulabilecekler mi

İsmail Hacıoğlu ve Vildan Atasever''in rol aldığı Osmanlı Tokadı''nda, Doğan Bey ve Şahin Bey''in hem günümüzde hem Osmanlı Dönemi''ndeki keyifli, eğlenceli ve ibretlik maceraları devam ediyor.

.
00:00 - 12/10/2013 Cumartesi
Güncelleme: 21:27 - 11/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Yeniçeriler idamdan kurtulabilecekler mi
Yeniçeriler idamdan kurtulabilecekler mi

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever ve Uğur Çavuşoğlu''un üstlendiği Osmanlı Tokadı yeni bölümüyle bu akşam izleyenlerle buluşuyor.

İstanbul''la buluşmaya giden Fatih ve yeniçeriler, İskender''in tuzağına düşmüşlerdi. Fatih ve yeniçeriler kendilerini üzerlerine zaman ayarlı bir bomba konmuş ve bomba patlamıştı. Fatih ve Yeniçerilerin akıbeti izleyenler tarafından merak ediliyor. Tarihi dönemde ise Konstantiniyye''de okçuluk yarışmasına katılan Doğan ve Şahin, yakalanıp hapse atılmışlardı. Alexandros iki yeniçeri için Fatih Sultan Mehmed''den fidye ister. Sultan Mehmed Bizans kralına derhal her iki yeniçeriyi serbest bırakmasını emreder. Fakat Alexandros, Bizansa kafa tutulmayacağını ispat etmek için Doğan ile Şahin''in idam edilmesi emrini verir. İki yeniçeri idamdan kurtulabilecekler midir? TRT 1 19.50

11 yıl önce