|

Zıt kutupların aşkı

İki zıt karakterin yaşadığı aşkı anlatan Polly Gelince, Tv'de ilk kez ekranda. Filmde Ben Stiller ve Jennifer Aniston başrolleri üstleniyor

00:00 - 22/11/2006 Çarşamba
Güncelleme: 02:17 - 22/11/2006 Çarşamba
Yeni Şafak
Zıt kutupların aşkı
Zıt kutupların aşkı

Hayata bakış açıları birbirinden tamamen farklı iki karakterin aşklarını anlatan Polly Gelince, televizyonda ilk kez ekrana geliyor. Ben Stiller ve Jennifer Aniston'ın başrollerini üstlendiği bu romantik komedinin konusu kısaca şöyle; Reuben Feffer düzenli bir hayat kurmuştur. İyi bir kariyeri vardır. Ülkenin önde gelen sigorta şirketlerinden birisinde risk danışmanı olarak görev yapan Reuben, tehlikeleri minimum düzeye indirme konusunda uzmandır. Hayatının her alanında güvence unsurunu daima ön planda tuttuğu için hiçbir maceraya atılmaz, böyle olunca da hiçbir şey kaybetmez. Polly Prince, hayatı bir oyun olarak görür. Adrenalin için her türlü tehlikeyi göze alan bir maceraperesttir. Beklenmedik olayların kendisine sunduğu her şeyden büyük keyif alır. Polly'nin hayat anlayışına göre, insanları bekleyen başka fırsatlar mutlaka vardır. Önemli olan o fırsatları yakalamaktır.

BİR RİSK DANIŞMANI AŞKINI NASIL YAŞAR

Birbirlerine geceyle gündüz kadar zıt olan Reuben ile Polly bir rastlantı sonucunda aynı partide karşılaşırlar. Yeni evlendiği karısı tarafından balayında terk edilmenin hayal kırıklığını yaşayan Reuben, Polly'i görür görmez bu kez şansın kendisinden yana olduğunu düşünür.


POLLY GELİNCE

Orj Adı: Along Came Polly, Yön: John Hamburg, Oyn: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Alec Baldwin


ATV / 22.00

17 yıl önce