|

Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle - Canlı maç takibi

Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Canlı maç takibini yapmak için burada verdiğimiz sayfaya bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunda Trabzonspor ile Kasımpaşa karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar buradaki bağlantıya tıklayabilirler. Lig'de ilk galibiyetini almak için mücadele edecek iki takım 3 puan için sahaya çıkıyor. İşte Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izleme ekranı ve detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
19:07 - 20/08/2016 Saturday
Güncelleme: 19:26 - 20/08/2016 Saturday
Diğer
Trabzonspor Kasımpaşa maçı canlı izle

mek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile Kasımpaşa ilk maçına çıkıyor. Yeni sezonda ilk galibiyetini almak isteyen

Trabzonspor ile Kasımpaşa

arasındaki mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyenler haberimizde verdiğimiz bağlantıya tıklayabilir ve açılan sayfada üye olarak maçı

canlı

seyredebilirler. Karşılaşmadan en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini ve canlı maç takip sayfasını buradan sizlerle paylaşıyoruz. İşte Trabzonspor Kasımpaşa maçından son gelişmeler.



mek için tıklayınız





Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak.



Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadeleyi, ev sahibi Trabzonspor'un taraftarı, geçen sezondan kalan ceza nedeniyle statta izleyemeyecek.



Geçen sezonu 7. sırada tamamlayan lacivert-beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.



Kasımpaşa Kulübü Başkanı Turgay Ciner'in almış olduğu karar gereği, yeni sezon öncesi kadrosunda küçülmeye giden lacivert-beyazlılar, bu kapsamda Andreas Isaksson, Oscar Scarione ve Eren Derdiyok gibi önemli isimlerle yolunu ayırdı.



Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, sezon öncesi oynadığı 7 hazırlık maçından 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.



Geride kalan sezonun son iki haftasında rakip filelere 13 gol bırakan ve kalesini gole kapatmayı başaran Kasımpaşa, ligin son haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 6-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.



Ligde Trabzonspor'la oynadığı son 7 lig maçını kaybetmeyen lacivert-beyazlılar, bu maçlardan 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kasımpaşaayrıca rakibiyle deplasmanda oynadığı son 3 maçta da mağlup olmadı.



Lacivert-beyazlı ekipte Trabzonspor maçı öncesinde kaleci Ramazan Köse ile Titi'nin hafif sakatlıkları bulunuyor.





Kasımpaşa, hazır gözükmedi


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, yeni sezon öncesi oynadığı 7 hazırlık maçından sadece bir kez galip ayrıldı.



2016-2017 sezonu çalışmalarına 8 Temmuz'da Bolu'da başlayan lacivert-beyazlılar, oynadığı 7 hazırlık maçında 5 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. Kasımpaşa, bu maçların üçünde gol atarken, dört müsabakada gol sevinci yaşayamadı.



Yaz transfer döneminde Turgut Doğan Şahin, Batuhan Altıntaş, Otigba, Etoundi, Kadem Burak Yaşar, Shala ve Sadiku'yu kadrosuna dahil eden İstanbul temsilcisi, ilk hazırlık kampını Bolu'da gerçekleştirdi.



Kasımpaşa, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında Bolu'da iki hazırlık müsabakası yaptı. İstanbul temsilcisi, ilk mücadelesinde Azerbaycan ekibi İnter Bakü'ye 2-1 mağlup oldu. Lacivert-beyazlı ekip, kamptaki ikinci maçında ise Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı.



- Son 4 maçı kazanamadı


Bolu kampını tamamlayarak ikinci etap çalışmaları için 23 Temmuz'da Avusturya'ya giden Kasımpaşa, burada da 3 hazırlık maçı yaptı.



İlk karşılaşmasını Gürcistan'ın Lokomotiv Tiflis ekibiyle oynayan lacivert-beyazlılar, yeni transfer Batuhan Altıntaş ve Koita'nin golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılarak hazırlık kampındaki tek galibiyetini elde etti.



Macaristan ekibi Szombathelyi Haladas ile bu kampta ikinci hazırlık maçına çıkan Kasımpaşa, 0-0 berabere kaldı. İstanbul temsilcisi, Avusturya'daki son hazırlık maçında ise Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Kayserispor'a 1-0 yenildi.



Spor Toto Süper Lig'de ilk maçını yarın Trabzonspor'la deplasmanda oynayacak Kasımpaşa, 6 Ağustos'ta İstanbul'a döndü. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına İstanbul'da devam eden lacivert-beyazlılar, son iki hazırlık maçını Kemerburgaz Tesisleri'nde oynadı.



İstanbul'daki çalışmalarına 9 Ağustos'ta başlayan lacivert-beyazlılar, buradaki ilk maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'la karşılaştı. Siyah-kırmızılılarla 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'nın gollerini Koita ve Tunay Torun kaydetti.



Lacivert-beyazlılar yeni sezon öncesi son hazırlık maçında ise TFF 1. Lig temsilcilerinden Boluspor'la 0-0 berabere kalarak, son 4 maçından galibiyet alamadan ayrılmış oldu.



- Yeni transferlerden 1 gol


Kasımpaşa'nın yeni transferleri, yeni sezon çalışmaları kapsamında oynanan 7 hazırlık karşılaşmasında 1 gol bulabildi.



Lacivert-beyazlılar, oynadıkları maçlarda toplam 5 kez fileleri havalandırırken, Batuhan Altıntaş, yeni transferlerden gol atan tek isim olarak dikkati çekti. Batuhan, Kasımpaşa'nın İnter Bakü'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada takımının tek golünü filelere gönderdi.



Lacivert-beyazlılarda diğer golleri ise Koita (2), Tunay Torun ve Arda Kürşat Kaya attı.



Kasımpaşa, Sadiku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı


Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Kosavalı Loret Sadiku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Lacivert-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kasımpaşa, geçen yıl Mersin İdman Yurdu'nda mücadele eden Kosovalı orta saha oyuncusu Loret Sadiku'yu kadrosuna kattı. Kemerburgaz Tesisleri'nde Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde Sadiku, kendisini 3 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı.


#Trabzonspor
#Kasımpaşa
#Spor Toto Süper Lig
#Canlı izle
8 years ago