|

Trabzonspor transfer listesi: Gelenler gidenler

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri ardı ardına geliyor. Alt yapıda yetişen Abdurrahman Bayram ve Salih Malkoçoğlu ile sözleşme imzalayan Trabzonspor Kulübü, 19 yaşındaki savunma oyuncusu Taha Altıkardeş'in transferi konusunda Göztepe ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Trabzonspor'da ayrılık haberleri de geliyor. Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Peki Trabzonspor kimi aldı? Hangi futbolcuyu transfer etti? İşte Trabzonspor'un transferinde son durum haberleri.

11:52 - 17/07/2023 Pazartesi
Güncelleme: 11:56 - 17/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica’nın altyapıda gelecek gördüğü oyunculara daha fazla şans vermesiyle genç oyuncular gün yüzüne çıkmaya başladı. Bordo mavili takımın alt yapısında yetişen Abdurrahman Bayram ve Salih Malkoçoğlu 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor transfer haberleri

Gelecek sezona iddialı girmek isteyen Trabzonspor transfere hızlı başladı. Yeni sezon öncesi kadrosunu ön libero Kourbelis, stoper Joaquin Fernandez ve sol kanat Orsic'le takviye eden bordo-mavili takım, yeni sezonda fırtına gibi esmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Forvet ve sağ kanat mevkiinde oynayan 18 yaşındaki Abdurrahman Bayram ile 19 yaşındaki ön libero Salih Malkoçoğlu, teknik direktör Bjelica’nın potansiyel gördüğü oyuncular arasında yer alıyor. Dün A takım ile Trabzon kampının son antrenmanına çıkan gençler, bugün başlayan Slovenya kampında kendilerini göstermek için çalışacak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Udinese'nin Hırvat stoperi Filip Benkovic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Bordo mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Filip Benkovic'in, 2023-24 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre, Udinese'ye, kiralama bedeli olarak 500.000.-EUR ödeme yapılacaktır. Satın alma opsiyonunun Kulübümüz tarafından kullanılması halinde, sözleşme fesih bedeli olarak 4 (Dört) taksit halinde 2.500.000.-EUR ödeme yapılacaktır.

Satın alma opsiyonu kullanıldıktan sonra futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının, %10'u ödenecektir.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen ve kadrosunu ön libero Kourbelis, stoper Fernandez ve sol kanat Orsic ile takviye eden Trabzonspor, forvetini Petkovic, orta sahasını da Gagliardini ile güçlendirmek istiyor.

Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi fesh mi edildi?

Trabzonspor, takımdan ayrılma talebinde bulunan Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dorukhan Toköz ile Kulübümüz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Petkovic Trabzonspor'a transferi olacak mı?

Nenad Bjelica'nın ısrarla transfer edilmesini istediği oyuncuların başında gelen Hırvat forvet Bruno Petkovic'te belirsizlik devam ederken, Dinamo Zagreb kulübü bu konuda direncini sürdürüyor. 28 yaşındaki oyuncuyu kritik Avrupa maçları öncesi bırakmak istemeyen Hırvat kulübü ile Trabzonspor arasında pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor.

Trabzonspor Ivan Rakitic için düğmeye bastı

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, La Liga ekibi Sevilla'da forma giyen Ivan Rakitic için düğmeye bastı. Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan 35 yaşındaki Rakitic'in 1 yıl daha Sevilla ile sözleşmesi bulunuyor. La Liga'da 420 maça çıkan İvan Rakitic, 58 gol attı, 70 de asist yaptı.

#Trabzonspor
#Trabzonspor transfer haberleri
#Trabzonspor transferi
#trabzonspor transfer son dakika
10 ay önce