|

Trabzonspor’dan Aykut Demir açıklaması - Trabzonspor haberleri

Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Aykut Demirin Osmanlıspor'a geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi.

Yeni Şafak
21:22 - 28/06/2016 Salı
Güncelleme: 18:48 - 28/06/2016 Salı
DHA

Trabzonspor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Aykut Demirin Osmanlıspora geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi.



Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Profesyonel Futbolcumuz Aykut Demir'in 1299 OsmanlıSpor A.Ş. Futbol Kulübü'ne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır ifadelerine yer verildi.



Aykut Demir, Osmanlıspor'da


Trabzonspor, savunma oyuncusu Aykut Demir'i bir sezonluğuna Osmanlıspor'a kiraladı.



Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Görüşmeler neticesinde oyuncumuz Aykut Demir'in 2016-17 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak 1299 Osmanlıspor Kulübüne geçici olarak transfer edilmesine, yine bu bağlamda oyuncunun 2016-17 futbol sezonu alacaklarından 250 bin avroluk kısmının şirketimiz tarafından oyuncuya ödenmesi hususunda anlaşmaya varılmıştır." denildi.









#Trabzonspor
#Aykut Demir
#Transfer
#KAP
8 yıl önce