|

Beşiktaş'ta Manuel Lanzini sesleri!

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun tamamlanmasının ardından takımlarda transfer çalışmaları başladı. Ligi 78 puanla 3. sırada tamamlayan Beşiktaş’ta 10 numara pozisyonu için arayışlar devam ediyor. Siyah-beyazlılar bir dönem transfer etmeye çalıştığı ancak Premier Lig ekibi West Ham United'a kaptırdığı Manuel Lanzini’nin tekrar peşine düştü. West Ham’dan ayrılması beklenen yıldız futbolcu Beşiktaş’ın transfer listesinde zirvede yer aldı. Peki Manuel Lanzini kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Bu sezon kaç gol attı? İşte soruların yanıtları.

10:05 - 12/06/2023 Pazartesi
Güncelleme: 14:55 - 12/06/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Manuel Lanzini kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Manuel Lanzini kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
, Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş'ta Manuel Lanzini sesleri yükseliyor. Transfer çalışmalarına başlayan siyah-beyazlılar 10 numara bölgesine bir dönem transfer etmeye çalıştığı ancak Premier Lig ekibi West Ham United'a kaptırdığı Manuel Lanzini'yi tekrar transfer listesine aldı. 30 Haziran'da West Ham United ile sözleşmesi sona erecek olan Manuel Lanzini nereye transfer olacağı ise futbolseverler tarafından merak ediliyor. Manuel Lanzini futbol kariyeri ve attığı gollere haberimizden ulaşabilirsiniz.

MANUEL LANZİNİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Arjantin'in Ituzaingó şehrinde doğan 26 yaşındaki futbolcu Manuel Lanzini'nin West Ham United ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lanzini'nin piyasa değeri 20 milyon Euro. Merkez orta saha ve orta sahanın solunda oynayabilen Lanzini, kariyerine River Plate alt takımlarında başladı.

Brezilya ekibi Fluminense'ye kiralanan Lanzini, bu kulüpte forma giydiği 33 resmi maçta 3 gol 3 asistle oynadı.

River Plate kulübüne döndükten sonra düzenli olarak forma giymeye başlayan Lanzini, 89 resmi maçta sahaya çıktı, 13 gol 14 asistlik performans sergiledi.

2014 yılında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira'ya 7,50 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Bu kulüpte 25 resmi maçta 8 gol 11 asistle oynadı.

West Ham United kulübü, Lanzini'yi 1 sezon kiraladıktan sonra 2016 yazında 16 milyon Euro bedelle transfer etmişti. Lanzini geçtiğimiz sezon oynadığı 10 resmi maçta 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.

MANUEL LANZİNİ 2022-2023 SEZONU PERFORMANSI VE GOL SAYISI

30 Haziran'da West Ham United ile sözleşmesi sona erecek olan Manuel Lanzini bu sezon 23 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.


#Manuel Lanzini
#Beşiktaş
#West Ham United
#İngiltere Premier Lig
1 yıl önce