|

Nazım Sangare transferi için gün verdi

Antalyaspor'da forma giyen ve son günlerde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Nazım Sangare, bu akşamki Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı. Konyaaltı Sahili'nde arkadaşlarıyla buluşan milli futbolcu taraftarın, "Hangi takıma gideceksin" sorusuna "Salı günü netlik kazanacak" yanıtını verdi.

16:53 - 19/09/2020 Cumartesi
Güncelleme: 17:03 - 19/09/2020 Cumartesi
DHA
Sangare'nin Antalyaspor'la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sangare'nin Antalyaspor'la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen başarılı defans oyuncusu Nazım Sangare, teknik direktör Tamer Tuna tarafından Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadı. Takım, dün gece karşılaşma için İstanbul'a özel uçakla hareket ederken, Sangare ise Antalya'da kaldı.


"Salı günü netlik kazanacak"

Gününü Konyaaltı Sahili'ndeki evinde geçiren Nazım Sangare, arkadaşlarıyla buluşmak üzere plaja geldi. Burada arkadaşlarıyla kısa süreli sohbet eden Nazım Sangare, sohbetin ardından aracına yöneldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan milli futbolcu taraftarın "Hangi takıma gideceksin" sorusuna, "Salı günü netlik kazanacak. Şu an bir şey söyleyemem" yanıtını verdi.

Nazım Sangare taraftarın Beşiktaş maçında neden forma giymediği sorusuna da transfer sürecinden dolayı teknik direktör Tuna'nın maç kadrosuna dahil etmediğini belirtti.



#Nazım Sangare
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
4 yıl önce