|

TRT 1 Web Tv canlı izle - Ajax Manchester United final maçı canlı yayını

TRT 1 Web Tv canlı izlemek için hemen tıkla. Ajax Manchester United Avrupa Ligi final maçını TRT 1'den canlı olarak seyredebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi şampiyonunu belirleyecek mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak saat 21.45'te ekranlara gelecek.

Yeni Şafak
19:48 - 24/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:25 - 24/05/2017 Çarşamba
Diğer
TRT 1 Web Tv canlı izle - Ajax Manchester United final maçı canlı yayını​
TRT 1 Web Tv canlı izle - Ajax Manchester United final maçı canlı yayını​

TRT 1 Web Tv canlı izleme ekranı için haberimize bakabilirsiniz. Ajax Manchester United maçı için nefesler tutuldu. UEFA Avrupa Ligi final mücadelesinde bu akşam Hollanda ekibi Ajax ile İngiliz devi Manchester United karşılaşacak. Stockholm'da oynanacak dev final TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Saat 21.45'te başlayacak Ajax Manchester United maçını TRT 1 Web Tv uygulaması ile online olarak izleyebilirsiniz. İşte final maçından notlar.

Avrupa Kupası sahibini buluyor-
UEFA Avrupa Ligi’nde kupayı kazanan takım yarın oynanacak Ajax-Manchester United karşılaşmasının ardından belli olacak.UEFA Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşacak olan takım yarın belli oluyor. İsveç’in başkenti Stockholm’de TSİ 21.45’te başlayacak olan Ajax - ManchesterUnited maçını kazanan takım uzun bir periyot sonunda kupayı müzesine götürmeyi başaracak. Bu zorlu mücadeleyi Sloven hakem Damir Skomina yönetecek.
Ajax 10, Manchester United 7. kez finalde-
UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax, 10. kez final maçına çıkacak. Geçmiş yıllarda 9 final oynayan Hollanda ekibi, bu finallerin 6’sında başarıya ulaşmıştı. İngiliz ekibi Manchester United ise tarihinde 7. defa Avrupa Ligi’nde final heyecanı yaşayacak. Daha önce çıktığı 6 finalin 4’ünde başarılı olan Manchester ekibi, ligde geçirdikleri başarısız sezonu kazanacakları UEFA Avrupa Ligi Kupası ile unutturmak istiyor.
Finallerin başarılı ismi Mourinho-
Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, kariyerinde çıktığı kupa finallerinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor. İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopan ve gelecek sezon Avrupa arenasında yer alabilmek için UEFA Avrupa Ligi'ne ağırlık veren Manchester United, yarın Hollanda temsilcisi Ajax ile oynayacağı final maçında, teknik direktör Mourinho'nun finallerdeki başarılı geçmişini de arkasına alacak.

Portekiz temsilcisi Porto'da kazandığı başarılarla sivrilen, İngiltere'de Chelsea ve Manchester United, İtalya'da Inter, İspanya'da da Real Madrid gibi Avrupa'nın üst düzey kulüplerini çalıştıran 54 yaşındaki Mourinho, Ajax karşısında kariyerinin 15. kupa finaline çıkacak. Porto ile 5, Chelsea ile 4, Inter ve Real Madrid ile 2'şer, son olarak da çalıştırdığı Manchester United ile bir kupa finaline çıkan deneyimli teknik adam, 11 kez sahadan kupayla ayrılan taraf oldu.

Avrupa'da Porto ve Inter ile UEFA Şampiyonlar Ligi, yine Porto ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşayan Mourinho, 2003 yılında Milan'a karşı Porto ile çıktığı UEFA Süper Kupa finalini ise Ukraynalı futbolcu Shevchenko'nun golüyle kaybetti. Portekizli teknik adam, çalıştırdığı takımlarla İngiltere Lig Kupası'nda 4 kez, İngiltere Federasyon Kupası, Portekiz Kupası, İspanya Kupası ve İtalya Kupası'nda da birer kez kupayı havaya kaldırdı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 572 milyon avroluk final-

UEFA Avrupa Ligi finalinde karşılaşacak İngiltere’nin Manchester United ve Hollanda'nın Ajax takımlarının toplam futbolcu değeri 572,2 milyon avro olarak dikkati çekti. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre Manchester United'ın tahmini piyasa değeri 469 milyon avro, Ajax'ın ise 103 milyon 200 bin avro oldu.

Fransız Paul Pogba, 80 milyon avroyla Manchester United'ın, Hollandalı Davy Klaassen ise 15 milyon avroyla Ajax'ın en pahalı futbolcusu olarak göze çarptı.

Manchester United'da futbolcuların tahmini piyasa değerleri şöyle:

Futbolcu Değeri (avro)

Paul Pogba 80 milyon

David De Gea 40 milyon

Henrikh Mkhitaryan 37 milyon

Juan Mata 31 milyon

Anthony Martial 30 milyon

Ander Herrera 28 milyon

Eric Bailly 25 milyon

Daley Blind 22 milyon

Chris Smalling 20 milyon

Luke Shaw 20 milyon

Wayne Rooney 20 milyon

Marcos Rojo 19 milyon

Phil Jones 14 milyon

Matteo Darmian 12 milyon

Zlatan Ibrahimovic 12 milyon

Marouane Fellaini 12 milyon

Marcus Rashford 10 milyon

Jesse Lingard 9 milyon

Antonio Valencia 8 milyon

Ashley Young 7 milyon

Sergio Romero 5 milyon

Cameron Borthwick-Jackson 3 milyon

Michael Carrick 2 milyon

James Wilson 2 milyon

Timothy Fosu-Mensah 1 milyon

Toplam 469 milyon

- Ajax futbolcularının değeri

Futbolcu Değeri (avro)

Davy Klaassen 15 milyon

Hakim Ziyech 13 milyon

Kasper Dolberg 8 milyon

Davinson Sanchez 7,5 milyon

David Neres 7 milyon

Jairo Riedewald 6,5 milyon

Joel Veltman 6 milyon

Kenny Tete 5 milyon

Bertrand Traore 5 milyon

Amin Younes 5 milyon

Mateo Cassierra 3,5 milyon

Lasse Schöne 3,25 milyon

Nick Viergever 3 milyon

Andre Onana 3 milyon

Daley Sinkgraven 3 milyon

Donny van de Beek 2 milyon

Vaclav Cerny 2 milyon

Abdelhak Nouri 1,25 milyon

Matthijs de Ligt 1 milyon

Justin Kluivert 1 milyon

Frenkie de Jong 750 bin

Heiko Westermann 700 bin

Diederik Boer 400 bin

Pelle Clement 350 bin

Toplam 103 milyon 200 bin



#Ajax
#Manchester United
#UEFA Avrupa Ligi
#Final maçı
#TRT 1
#TRT 1 web tv canlı izle
#Avrupa ligi finali
7 yıl önce