|

TRT Spor canlı izle - İzlanda Macaristan maçı canlı skoru

TRT Spor canlı izlemek için hemen tıkla. İzlanda Macaristan maçı canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Euro 2016'da heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Bu akşam F Grubunda İzlanda ile Macaristan Vélodrome Stadı'nda karşılaşıyor. Bu mücadeleyi TRT Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte maçtan son gelişmeler ve skor bilgisi.

Yeni Şafak
19:00 - 18/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:13 - 18/06/2016 Cumartesi
Diğer

TRT Spor canlı izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. İzlanda Macaristan maçı canlı skor ekranını sizlerle paylaşıyoruz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) karşılaşmaları devam ediyor. Bu akşam F Grubunda İzlanda ile Macaristan kozlarını paylaşıyor. İzlanda Macaristan maçının canlı skor takibini yapmak için haberimizdeki bilgilere bakabilirsiniz. TRT Spor kanalından canlı yayınlanan maçın en son gelişmelerini buradan görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



mek için tıkla



F Grubu'nda İzlanda ile Macaristan, TSİ 19.00'da 3 puan için mücadele edecek. Marsilya kentindeki Velodrome Stadı'nda yapılacak maçta, Rus hakem Sergei Karasev görev alacak.





STAT: Velodrome


SAAT: 19:00


HAKEM: Sergei Karasev


YAYIN: TRT 1 / Lig TV



İZLANDA: Halldorsson, Sævarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Skulason, Gudmundsonn, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason, Sigthorsson, Bödvarsson


YEDEKLER: Kristinsson, Jonsson, Hauksson, Hermannsson, Ingason, Sigurjonsson, Bjarnason, Magnusson, Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen, Finnbogason


TEKNİK DİREKTÖR: Lars Lagerback



MACARİSTAN: Kiraly, Lang, Guzmics, Juhasz, Kadar, Gera, Dzsudzsak, Nagy, Kleinheisler, Stieber, Priskin


YEDEKLER: Gulacsi, Dibusz, Korhut, Fiola, Elek, Böde, Lovrencsics, Pinter, Nikolic, Bese, Szalai, Nemeth


TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Storck



İzlanda Macaristan istatistikleri


İzlanda, Macaristan ile oynadığı son üç maçta kalesinde en az üç gol gördü. İzlanda ve Macaristan arasında oynanan son üç maçta toplam 14 gol atıldı (maç başına ortalama 4.7 gol). İzlanda ve Macaristan daha önce 10 kez karşılaştı ve bu maçların hiçbiri berabere sonuçlanmadı. İzlanda 3 kere, Macaristan 7 kez kazandı.



Macaristan İzlanda maçı bu akşam saat 19:00'da başladı. Mücadele TRT 1 kanalındancanlı olarak yayınlıyor.



İzlanda, Macaristan ile oynadığı 10 maçta, ya ikişer gol attı ya da hiç gol atamadı. İzlanda, Euro 2016'da grupların ilk maçlarında topa en az sahip olan takım oldu. Macaristan, son 13 maçında sadece iki kez yenildi.



İzlandalı Hannes Thór Halldórsson, Portekiz maçında sekiz kurtarış yaparak, Euro2012'de İtalya karşısında Joe Hart'tan bu yana en çok kurtarış yapan kaleci oldu. Zoltán Gera, İzlanda'ya karşı oynadığı son iki maçta üç gol attı. Zoltán Gera, Euro 2016'nın ilk maçlarında en fazla top kapan oyuncu oldu.



Euro 2016'da çim sorunu


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Genel Direktörü Martin Kallen, Fransa'da devam eden turnuvada bazı statlardaki çimlerin istenilen özelliklerde olmadığını bildirdi.



Kallen, yaptığı basın toplantısında, şampiyona maçlarının oynandığı sahaların durumunun daha iyi olması gerektiğini belirtti.



Ülkedeki yağış ve bazı statların turnuva öncesi maç dışı etkinliklerde kullanılması nedeniyle çimlerin durumunun kötü olduğunu dile getiren Kallen, "Sorunlarımız var ama çözmek için elimizden geleni yapıyoruz." ifadesini kullandı.



Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Marsilya'daki Velodrome Stadı'nda çarşamba günü oynanan ve Arnavutluk'u 2-0 yendikleri maç sonrasında yaptığı açıklamada, sahadan şikayetçi olmuş ve zeminin kötü durumda olmasının nedeninin şampiyonadan bir ay önce statta yapılan konser olduğunu savunmuştu.



Velodrome Stadı çimlerinin konser sonrasında 16-17 Mayıs'ta yeniden ekildiğini aktaran Kallen, ülkedeki yoğun yağış nedeniyle çimlerin yeteri kadar kök salmadığını kaydederek, "Çimleri değiştirmek zorunda kaldık ancak yine de çimler yeteri kadar iyi değil." diye konuştu.



Sadece maç etkinlikleri için kullanılan statlarda durumun iyi olduğunu ifade eden Kallen, bazı statlarda yeni yapılan bölümlerin çimlerin güneş almasını engellediğini, bu nedenle de çim kalitesinin düştüğünü sözlerine ekledi.



Fransa'nın 10 farklı stadında devam eden turnuva, 10 Temmuz'da sona erecek.



TRT Spor canlı izlemek için hemen tıkla. İzlanda Macaristan maçı canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Euro 2016'da heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Bu akşam F Grubunda İzlanda ile Macaristan Vélodrome Stadı'nda karşılaşıyor. Bu mücadeleyi TRT Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. İşte maçtan son gelişmeler ve skor bilgisi.


#TRT Spor canlı izle
#İzlanda
#Macaristan
8 yıl önce