|

TRT Spor canlı izle! Medipol Başakşehir Rijeka maçı canlı yayınla izle!

TRT Spor canlı izleyerek bu akşam oynanacak olan Medipol Başakşehir Rijeka maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda Medipol Başakşehir ile Hırvat ekibi Rijeka karşı karşıya geliyor. Maç ise TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İşte TRT Spor canlı izleme bilgileri…

Yeni Şafak
15:26 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:30 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer

TRT Spor canlı izleme bilgileriyle birlikte Medipol Başakşehir Rijeka maçını donmadan canlı olarak izleyebilirsiniz. Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda temsilcimiz Başakşehir, kendi evinde Hırvat ekibinden Rijeka ile karşılaşacak. Sizler de TRT Spor kanalını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.






Abdullah Avcı: “Hedefimiz gruplara kalmak”


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İki maçın sonunda umarım bizim için hedef olan bu elemeden çıkmak olacaktır” dedi. Avcı ayrıca hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu vurguladı.


Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın saat 20.30'da Fatih Terim Stadı'nda Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Emre Belözoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Tarihlerinde ikinci Avrupa kupalarına katıldıklarını belirten Avcı, “Geçen sene adım attık, tecrübe kazandık, bu sene lig, öncesi oynayacağımız Avrupa kupalarında hedefimiz gruplara kalabilmek, onunla ilgili çalışmalar yaptık. Rakibimiz aslında iki kulübün birbirine benzer çok önemli noktaları var, birincisi yedi, sekiz senedir liginin yükselen takımlarından, üç tane şampiyonluğa oynayan takımlarından biri, dört senedir Avrupa kupalarına katılıyor, bunun ikisinde grup yapmış, statları ve tesisleri iç içe durumda. Hocaları üç senedir çalışıyor. Hocaları Slovenya Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. Ben Türk mili takımın çalıştırıyordum, 25 yaş ortalaması bir takım. İyi bir takım ile oynayacağız, ligleri başlayalı iki hafta oldu, altı da hazırlık maçı yaptılar, biz 5 hazırlık maç yaptık. Kamp süreci iyi geçti, bizim için önemli bir adımlardan biri. Rakip iyi hücum yapan, geçen, dinamik, takım savunmasını da yapabilen bir ekip. Sahanın içinde Emre gibi oyuncularımızın olması, tecrübemizle beraber, iki ayaklı bir maçın sabırlı ve kontrollü oynamak ve dengeli oynayacağız. İki maçın sonunda umarım bizim için hedef olan bu elemeden çıkmak olacaktır” şeklinde konuştu.



Emre: “Fizik olarak bizden daha hazır bir takım”

Bu sezonun ilk resmi karşılaşmasına çıkacaklarını belirten Emre, “Umarım her şey bu sene iyi gider. Geçen senenin üzerine koymak istediğimiz bir senenin başlangıcı, bizim adımıza önemli bir maç. Fizik olarak bizden daha hazır bir takım. Gerek oyun kalitemiz, gerek sistemimizin geçmişe dayalı olması, tecrübeli oyuncularımızla bu açığı kapatacağımızı düşünüyorum. İki ayaklı bir maç, yarın elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarsak rakipten istediğimiz sonuçla buradan ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.


Artık dünyada fiziğin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Belözoğlu, “İlk maçın sahamızda olması gol yemeden kazanmamız bizim için avantaj sağlar, gol yersek. İlk hedefimiz gol yemeden kazanmak olacak. İkinci maçı orada oynamamızı avantaja çevirecek bir skorla ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek:


Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in çok zorlu bir rakip olduğunu söyledi.



Hırvatistan temsilcisinin teknik direktörü Matjaz Kek, maçın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda, futbolculardan Roman Bezjak ile basın toplantısı düzenledi.



Sloven teknik adam, İstanbul'dan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:



"Zor bir maç ve zorlu bir rakip bizi bekliyor. Karşımızda iyi organize olmuş bir takım görüyoruz. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Biz de her maça kazanmak için çıkıyoruz. İstanbul'dan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Sezon başından beri baktığımızda iyi bir takım ruhu yakalanmış durumdayız. Bu havayı sürdürmeyi hedefliyoruz. Medipol Başakşehir geçtiğimiz sezon liginde aldığı sonuçlarla kendini ispatlamış bir takım. Bunun farkındayız."



Rijeka'nın forvet oyuncusu Roman Bezjak ise "Maça çok iyi hazırlandık, iyi bir maç olacaktır. En iyi şekilde oyunumuzu oynayıp buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.




- Hazırlıklar tamam



Rijeka, Medipol Başakehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.




Karşılaşmanın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenman teknik direktör Matjaz Kek yönetiminde yapıldı.



İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda Rijekalı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas çalışması yaptı.




- Muhtemel 11



Rijeka'nın, Medipol Başakşehir karşısında şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:



Prskalo, Zuta, Elez, Mitrovic, Ristovski, Bradaric, Males, Misic, Tomas, Gavranovic ve Bezjak.



UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu başlıyor

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu, yarın oynanacak maçlarla başlayacak.



Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı kupasında, 3. ön eleme turu ilk karşılaşmaları yarın, rövanş müsabakaları ise 4 Ağustos'ta yapılacak.



Turnuvada Türkiye'yi temsil eden ekiplerden Medipol Başakşehir, Hırvatistan'ın Rijeka takımını saat 20.30'da, Osmanlıspor da Estonya kulübü Nomme Kalju'yu saat 21.00'de konuk edecek.



Türk hakem Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı mücadelede, Domzale ile bir dönem Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapan Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United karşılaşacak. Halis Özkahya ise Admira-Slovan Liberec karşılaşmasını yönetecek.



UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarının programı şöyle:




18.00 AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) - Spartak Moskova (Rusya)



19.30 Oleksandriya (Ukrayna) - Hajduk Split (Hırvatistan)



19.45 Heracles (Hollanda) - Arouca (Portekiz)



20.00 Lille (Fransa) - Gebele (Azerbaycan)



20.00 Jelgava (Letonya) - Beitar (İsrail)



20.00 Torpedo Zhodino (Belarus) - Rapid Wien(Avusturya)



20.00 Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti) - Rio Ave (Portekiz)



20.00 Zaglebie (Polonya) - SonderjyskE(Danimarka)



20.00 Austria Wien (Avusturya) - Spartak Trnava (Slovakya)



20.00 Lokomotiva Zagreb (Hırvatistan) - Vorskla (Ukrayna)



20.00 Göteborg (İsveç) - HJK(Finlandiya)



20.30 Medipol Başakşehir - Rijeka(Hırvatistan)



20.30 Birkirkara (Malta) - Krasnodar (Rusya)



20.45 Luzern (İsviçre) - Sassuolo (İtalya)



20.45 Grasshoppers (İsviçre) - Apollon Limassol (Kıbrıs Rum Kesimi)



21.00 Genk (Belçika) - Cork City(İrlanda Cumhuriyeti)



21.00 Osmanlıspor - Nomme Kalju (Estonya)



21.00 Pandurii (Romanya) - Maccabi Tel Aviv (İsrail)



21.00 Vojvodina (Sırbistan) - Dinamo Minsk(Belarus)



21.00 Shkendija (Makedonya) - Mlada Boleslav (Çek Cumhuriyeti)



21.00 Panathinaikos (Yunanistan) - AIK (İsveç)



21.15 Hertha Berlin (Almanya) - Brondby (Danimarka)



21.30 Gent (Belçika) - Viitorul (Romanya)



21.30 Videoton (Macaristan) - Midtjylland (Danimarka)



21.45 Domzale (Slovenya) - West Ham United (İngiltere)



21.45 AZ Alkmaar (Hollanda) - PAS Giannina (Yunanistan)



21.45 Aberdeen (İskoçya) - Maribor (Slovenya)



22.00 Saint-Etienne (Fransa) - AEK (Yunanistan)



22.05 Admira (Avusturya) - Slovan Liberec (Çek Cumhuriyeti)



#TRT Spor
#Avrupa Ligi
#Başakşehir
#Rijeka
8 yıl önce