|

Türkiye Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye ile Ukrayna karşılaşacak. A Milli Futbol Takımımız Konya'da oynanacak maçın hazırlıklarına başladı. Bu önemli maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacağını haberimizden görebilirsiniz. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:57 - 3/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 21:25 - 3/10/2016 Pazartesi
Diğer
Türkiye Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda

n yayınlanacak? A Milli futbol takımının Ukrayna karşılaşması ile ilgili merak edilen bu soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

2018 FIFA Dünya Kupası

Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye ile Ukrayna 6 Ekim Perşembe günü saat 21.45'te karşılaşacak. Milli takımımızın bu önemli mücadelesi TV8 kanalından yayınlanacak.

Türkiye Ukrayna

maçı öncesinde yaşanan son gelişmeleri ve 2018 FIFA Dünya Kupası maç programını buradan görebilirsiniz.



A Milli Futbol Takımı aday kadrosu ve programı


A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Ukrayna ve 9 Ekim'de İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı açıklandı.



A Milli Takım, 3 Ekim Pazartesi günü saat 13.00'te Konya Ramada Plaza Otel'de toplanacak ve saat 18.30'da Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Ukrayna maçının hazırlıklarına başlayacak A Milliler, 4 Ekim'de aynı tesiste basına kapalı olarak çalışacak. A Milli Takımımız, 5 Ekim Çarşamba saat 18.30'da Kayacık Tesisleri'nde son antrenmanını yapacak. Bu antrenman öncesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve aday kadrodan bir futbolcu, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda saat 17.45'te bir basın toplantısı düzenleyecek.



A Milli Takım kafilesi, 7 Ekim Cuma günü saat 16.00'da İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için Konya Havalimanı'ndan Reykjavik'e seyahat edecek. Türkiye Futbol Direktörü Terim ve bir milli futbolcu, 8 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'de (TSİ 21.00) Laugardalsvöllur Stadyumu'nda basın toplantısı yapacak. Bu etkinliğin ardından saat 18.30'da (TSİ 21.30) A Milli Takım, İzlanda maçının son provasını gerçekleştirecek. A Milli Takım kafilesi, İzlanda karşılaşmasının ardından Türkiye'ye dönecek.



Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Türkiye-Ukrayna karşılaşması saat 21.45'te, Laugardalsvöllur Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı İzlanda-Türkiye mücadelesi ise saat 18.45'te (TSİ 21.45) başlayacak. Her iki maç da TV8'den naklen yayınlanacak.



A Milli Futbol Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve İzlanda maçları için 30 Eylül'de açıklanan aday kadroda yer alan milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, nükseden sakatlığı sonucu artan ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kaldırım'ın yerine Caner Erkin aday kadroya dahil edildi.



Ukrayna'nın Türkiye maçı aday kadrosu açıklandı


Ukrayna Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim Perşembe günü Konya'da, Türkiye ile oynayacakları maçın aday kadrosunu açıkladı.



Shevchenko'nun aday kadrosunda Shakhtar Donetsk'ten 8 ve Dinamo Kiev'den 5 oyuncu yer aldı.



Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Ukrayna kafilesinin 5 Ekim Çarşamba günü Konya'da olacağı belirtildi.



Türkiye ile Ukrayna 6 Ekim Perşembe günü saat 21:45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek.



Shevchenko'nun aday kadroya davet ettiği 24 isim şöyle:



Kaleciler: Andriy Pyatov (Shakhtar Donetsk), Denys Boyko (Malaga), Olexiy Shevchenko (Zorya Luhansk)



Savunma: Olexandr Kucher (Shakhtar Donetsk), Yaroslav Rakytskyi (Shakhtar Donetsk), Ivan Ordets (Shakhtar Donetsk), Yevhen Khacheridi (Dinamo Kiev), Bohdan Butko (Shakhtar Donetsk), Artem Fedetskyi (Darmstadt), Eduard Sobol (Zorya Luhansk)



Orta Saha: Andriy Yarmolenko (Dinamo Kiev), Serhiy Sydorchuk (Dinamo Kiev), Oleksandr Zinchenko (PSV), Yevhen Konoplyanka (Schalke), Taras Stepanenko (Shakhtar Donetsk), Viktor Kovalenko (Shakhtar Donetsk), Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev), Maksym Malyshev (Shakhtar Donetsk), Ivan Petryak (Zorya Luhansk), Yevhen Shakhov (PAOK), Serhiy Rybalka (Dinamo Kiev)



Forvet: Roman Zozulya (Real Betis), Denys Balanyuk (Dnipro), Artem Kravets (Granada)



A Milli Takımımızın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 9 Ekim 2016 Pazar günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek.




MİLLİ TAKIMDA HAZIRLIKLAR BAŞLADI


A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim Perşembe günü Ukrayna ile oynanacağı maçın hazırlıklarına başladı.



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Caner Erkin, Hakan Çalhanoğlu ve Yunus Mallı katılmadı.




Dün takımlarının ligde oynadığı maçlarda forma giyen İsmail Köybaşı, Volkan Şen, Hakan Balta, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin ile Enes Ünal, yenileme çalışmasının ardından otele geri döndü.



Diğer futbolcular ise yeşil, kırmızı ve sarı takımlara ayrılarak, top kapma çalışması ve dar alanda minyatür kaleli maç yaptı.



Daha sonra Onur Kıvrak, Ahmet Çalık, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Olcay Şahan ve Mevlüt Erdinç'li yeşil gruba; Harun Tekin, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Emre Mor ve Cenk Tosun'lu kırmızı takım çift kale maç yaptı. Emre Mor'un takımı maçı 10-8 kazandı.



Fatih Terim, antrenman sırasında çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. İdman, yenilenme koşusu ve açma-germe egzersizleriyle sona erdi.



Antrenman sonrasında futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi.



- Yarın Caner Erkin'in doğum günü


Sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Hasan Ali Kaldırım'ın yerine dahil edilen Caner Erkin'in yarın doğum günü olduğunu kaydedildi.



4 Ekim 1988 yılında doğan Caner Erkin'in doğum gününün yarın teknik heyet ve futbolcular tarafından kutlanacağı öğrenildi.



A Milli Takım, hazırlıklarını yarın akşam Konyaspor Kayacık Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.




Fatih Terim, Arda Turan'ı yine kadroya almadı


A Milli Takım'ın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Ukrayna ve 9 Ekim'de İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı yine kadroya almadı.



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor:


"Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (SC Freiburg), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Emre Mor (Borussia Dortmund), Volkan Şen (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Tolga Ciğerci (Galatasaray), Yasin Öztekin (Galatasaray), Olcay Şahan (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç (FC Metz), Yunus Mallı (FSV Mainz 05), Enes Ünal (FC Twente), Cenk Tosun (Beşiktaş)."



#A Milli Futbol Takımı
#Türkiye
#Ukrayna
#2018 FIFA Dünya Kupası
#I Grubu
#maç ne zaman
#maç saati
#maç hangi kanalda
#milli maç
8 yıl önce