|

AEK-Trabzonspor maçına dair tüm bilgiler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda AEK ile karşılaşacak. Peki AEK-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca mücadelenin 3 boyutlu canlı anlatımı Yeni Şafak Spor'da olacak.

13:15 - 20/08/2019 Salı
Güncelleme: 09:37 - 21/08/2019 Çarşamba
AA
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK ile karşılaşacak.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, Yunanistan'ın AEK takımıyla karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde bu mücadelenin hazırlıkları devam ederken, kamp kadrosu da belli oldu. Bordo-mavili ekibin kadrosunda şu isimler yer aldı:

Uğurcan, Erce, Arda, Hüseyin, Majid, Ivanildo, Campi, Pereira, Novak, Sosa, A. Parmak, Obi Mikel, Doğan, A. Canbaz, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Donis, Ekuban, Sörloth

  • AEK-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
  • Trabzonspor, AEK ile 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de deplasmanda karşılaşacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Trabzonspor Atina'da

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı Yunanistan’ın AEK takımıyla oynayacağı maçı için Atina’ya gitti.

Bordo-mavililer İstanbul’da, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman sonrası Türk Hava Yollarına ait özel bir uçak ile saat 15.30 sıralarında Yunanistan’ın başkentti Atina’ya giden, bordo-mavili kafilede 20 futbolcu yer aldı.



#AEK takımı
#Futbol
#Trabzon
#Trabzonspor
5 yıl önce