|

Vatan Şaşmaz’ın neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz’ın son görüntüleri-Video

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz dün gece saat 23.00 sıralarında hayatını kaybetti. Gelen son dakika haberlerinin ardından ise tüm sevenleri yasa boğuldu. Ölüm nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. Vatan Şaşmaz’ın ölüm nedeni olarak Filiz Aker gösterildi. Vatan Şaşmaz’ın ise ölümünden önceki son görüntüleri kameralara yansıdı.

Yeni Şafak
14:21 - 28/08/2017 понедельник
Güncelleme: 14:47 - 28/08/2017 понедельник
Diğer
Vatan Şaşmaz'ın ölümününden önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Vatan Şaşmaz'ın ölümününden önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Dün gelen acı haberle birlikte herkes Vatan Şaşmaz’ın ölüm nedenini merak ediyordu. Yapılan açıklamada ünlü sunucu
Vatan Şaşmaz
’ın otel odasında ölü bulunduğu açıklandı. Vatan Şaşmaz’ın ölüm nedeni ise daha sonradan ortaya çıktı. Eski manken Filiz Aker, önce Vatan Şaşmaz’ı daha sonra ise kendisini vurdu. Ünlü oyuncunun ise
ölüm
ünden önceki son görüntüleri kameralara yansıdı.


Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama

Beşiktaş'ta bir otelde Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın ailesi ilk açıklamayı yaptı. Dayısı, teyzesi ve kuzeni Vatan Şaşmaz'ın paranoyak bir insanın gazabına uğradığını söylerken, ünlü sunucuya da övgüler yağdırdı.

Dayı Mete Yılmaz:

Üzüntülüyüz, kaybımız çok büyük. Geleceğimizin Halit Kıvanç'ını, Orhan Boran'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz. Vatan çok kıymetli, pırlanta gibi çocuktu. Şu mesleği duayen olmak için yapan bir çocuktu.Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Basın bu işi çarpıttı.

Kuzeni Seher Saydam:

Acımız çok büyük. Beklemediğimiz, kötü bir haber aldık. Bu hanımefendiyi bilmiyorum. Haberi dün televizyondan duydum.

Eniştesi Nuretin Oduncu:

Ben bu aileye girdiğimde Vatan 7 yaşındaydı. Vatan'ı size tarif edebilmem için onu tanımanız lazım. O kadar saygılı bir çocuktu ki. Sofraya oturduğunda bile 'Enişte müsade eder misin?' derdi. Annesi sabah 05.00'e kadar her şeyden habersizdi. Söyleyemedik. Düşünebiliyor musunuz?


Vatan Şaşmaz'ın eşi ilk kez görüntülendi

Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı, ilk kez Adli Tıp Kurumu'nun önünde görüntülendi. Bir hayli üzgün görünün Yasemin Adalı açıklama yapmadı.

Filiz Aker 1 ay önce mezar yeri satın almış

Türkiye dün akşam Beşiktaş'taki otelden gelen haberle şoke oldu. 55 yaşındaki Filiz Aker isimli eski manken, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Vatan Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar etti.

Olayın yankıları devam ederken Esin Övet, canlı yayında Filiz Aker'in 1 ay önce mezar yeri satın aldığını açıkladı.

Bu hafta çocuğun cinsiyeti öğrenildi. Vatan da zannedersem 'bu durumu uzatmak istemiyorum' demek için gitti. Kadın, 1 ay önce mezar yerini satın almış. Kadın her şeyi hazırlamış aslında. Çok büyük bir acı. Allah eşine sabır versin.


Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cenazesi adli tıpta
Beşiktaş’ta bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel odasında ölü bulunan Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in cenazeleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden çıkarılarak adli tıp kurumuna gönderildi.

Şaşmaz ve Aker'in aynı cenaze arabasına konduğu dikkat çekerken, yakınlarının ağladığı görüldü.

#Vatan Şaşmaz
#Vatan Şaşmaz ölümü
#Filiz Aker
#Yasemin Adalı
7 лет назад