|

Devlet Bahçeli'den "ya gerici ordular ya da hareket ordusu kazanacak" diyen Zülfü Livaneli'ye sert tepki: Yeni yetme yobaz zihniyetler

Furkan Göker
11:17 - 16/01/2024 Salı
Güncelleme: 11:21 - 16/01/2024 Salı
Tvnet

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, sanatçı Zülfü Livaneli'nin 31 Mart seçimleriyle ilgili, "Ya gerici ordular, avcı taburları, ya da hareket ordusu kazancak." sözlerine tepki gösterdi.

"Yeni yetme yobaz zihniyetler"

Bahçeli, "Türkiye'ye yabancılar gözüyle bakan Livaneli soy isimli bir zat, neymiş, 31 Mart seçimlerinde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacakmış. Türkiye'de gerici ordu değil, kahraman TSK vardır ve düşman çatlatmaktadır. Meselenin püf noktası Livaneli'nin bu çarpıtması ve alçak iftirasını gülümseyerek dinleyen İBB Başkanından hiçbir itiraz gelmiş olmamasıdır. Alın birisini vurun ötekine. Çünkü bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri reva gören, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyetlerdir. Millete gerici demek küfürdür. Millete gerici demek, Türkiye'ye geriden bakmaktır. Millete gerici demek, su katılmamış soysuzluktur. Bu firavunca sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim 31 Mart'ta sandıkta vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

#Devlet Bahçeli
#Zülfü Livaneli
#Ankara
#TBMM
5 ay önce