|

CHP yandaşı Fatih Portakal'dan Eskişehir'e yeniden adaylığını açıklayan 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen'e: Yetmedi mi? Bırak git artık ya

Hüseyin Berk
20:24 - 5/12/2023 Salı
Güncelleme: 20:26 - 5/12/2023 Salı
Yeni Şafak

CHP'de Genel Başkanlığa getirilen Özgür Özel, partide 'değişim' vadetmişti. Beş dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yılmaz Büyükerşen, altıncı dönemde de seçilmek için adaylık başvurusu yaparak CHP'de çok da bir şeyin değişmediğini ortaya koydu. CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, 86 yaşındaki Büyükerşen'e "Yeter artık, bırak git" diyerek tepki gösterdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olmak için CHP'ye başvuru yaptı.

Seçilirse altıncı dönemi olacak

İlk kez 1999 yılında DSP’den seçilen ve 5 dönemdir büyükşehir belediye başkanlığını sürdüren 86 yaşındaki Büyükerşen, böylece 6’ncı dönemi için aday adayı oldu.

Fatih Portakal'dan Yılmaz Büyükerşen'e: Yetmedi mi? Bırak git artık ya

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, Sözcü TV canlı yayınında, Büyükerşen'e 'Yeter artık' diyerek tepki gösterdi.

"Hocam yetmedi mi artık"
diyen Portakal,
"Yılmaz Bey evet başarılısınız, profesörsünüz, Eskişehir’e bir seviye atlattınız. Eyvallah, eyvallah da artık 86 yaşına geldiniz başkaları artık yapsın ya!"
dedi.
Genç adaylar görmek istediklerini söyleyen Portakal,
"Yetmedi mi artık yetmedi mi? Bırakın artık gençler gelsin, enerjisi olan bir şeyler yapmak isteyen insanlar gelsin. Onlara yer açmanız gerekiyor, keşke bıraksanız da gitseniz."
ifadelerini kullandı.


#Fatih Portakal
#Yılmaz Büyükerşen
#CHP
#Eskişehir
5 ay önce