|

NBA'in süper yıldızı Kyrie Irving'den oruç açıklaması: Kesin olan şu ki beni koruyup kollayan bir alemlerin Rabbi var

Furkan Göker
16:27 - 18/03/2024 Monday
Güncelleme: 18:58 - 18/03/2024 Monday
Diğer

NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'in süper yıldızı Kyrie Irving, son şampiyon Denver Nuggets'a karşı kaydettiği son saniye basketiyle takımına galibiyeti getirdi. Maça oruçlu çıkan Irving’e, basın mensuplarının bu performansı nasıl gösterebildiğini sorması üzerine konuşan süper yıldız, açıklamalarıyla yine gönülleri fethetti. Irving’in Ramazan ve oruç ile ilgili sözleri gündem oldu.

Dallas Mavericks'in süper yıldızı Kyrie Irving, maçı kazandıran son saniye basketinin ardından basın toplantısında samimi açıklamalarda bulundu.

"Bu bir mucizeden başka bir şey değil"

Ramazan ayının özel bir ay olduğunu belirten Kyrie, “Yaşadığınız açlığa değil, Allah ile olan yolculuğunuza ve bu yola odaklanıyorsunuz. Disiplinli kalıyorsunuz. Bu zor bir yolculuk. Yani 48 dakika oynayabilmek ve bunu midenizde su ya da hiçbir besin olmadan gerçekleştirmek mucizeden başka bir şey değil. Yani kesin olan şu ki beni koruyup kollayan bir alemlerin Rabbi var ve ben de ona itibar etmeliyim." ifadelerini kullandı.

Maçı Dallas 107-105 kazandı

Son bölümü nefes kesen maçta Mavericks, son şampiyon Denver Nuggets karşısında Kyrie Irving’in maç kazandıran isabetiyle salondan 107-105 galip ayrıldı. Irving maçı 24 sayı, 7 ribaund ve 9 asistle tamamladı.



#Kyrie Irving
#Dallas Mavericks
#Ramazan
#oruç
#Denver Nuggets
1 month ago