|

Yalçın Ayhan resmen Yeni Malatyaspor’da! Spor haberleri

Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir formasını terleten Yalçın Ayhan’ı resmen kadrosuna kattı. Yalçın Ayhan aynı zamanda Göztepe ve Alanyaspor ile de anılıyordu. Yalçın Ayhan çıktığı 101 maçta 10 gol atarken 5 de asist yaptı. İşte günün spor haberleri...

Yeni Şafak
09:35 - 8/07/2017 السبت
Güncelleme: 09:37 - 8/07/2017 السبت
Diğer
Yalçın Ayhan resmen Yeni Malatyaspor’da
Yalçın Ayhan resmen Yeni Malatyaspor’da

Spor haberleri: Yalçın Ayhan resmen Yeni Malatyaspor’da. Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan ve defans hattını güçlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir formasını terleten Yalçın Ayhan’ı kadrosuna kattı.

Sarı-siyahlı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Önemli bir oyuncuyu renklerine kattıklarını aktaran Ravcı, "Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Yalçın Ayhan, takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Başakşehir savunmasında önemli işlere imza atan deneyimli oyuncu turuncu-lacivertli formayla çıktığı 101 maçta 10 gol atarken 5 de asist kaydetti.

#Yalçın Ayhan
#Transfer
#Yeni Malatyaspor
٪d سنوات قبل