|

Yarın anaokulu ve kreşler tatil mi? 20 Kasım Pazartesi İstanbul'da anaokul ve kreşler açık mı, kapalı mı? Valilik son açıklamalar...

"Yarın anaokulu ve kreşler tatil mi?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İstanbul'da etkisini gösteren yeni soğuk hava dalgası nedeniyle bir dizi tedbirler alınmaya başlandı. Öğrenciler ve veliler yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. İşte konu hakkında son açıklamalar...

19:30 - 19/11/2023 Pazar
Yeni Şafak
Foto:Arşiv
Foto:Arşiv

"Yarın anaokulu ve kreşler tatil mi? 20 Kasım Pazartesi İstanbul'da anaokul ve kreşler açık mı, kapalı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıs sonrası yeni tedbirler alındı. Konu hakkında detaylar sorgulanıyor. İşte detaylar...

METEOROLOJİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI


Meteoroloji Genel Müdürlüğü dünden beri yoğun yağışlara ve fırtınaya karşı vatandaşları uyarmıştı. Sel, yıldıırm, su baskını, çatı uçması, ulaşımda aksamalara dikkat edilmesi yönünde uyarılar geldi.


MGM, vatandaşların hava koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için dikkatli olmalarını ve gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını belirtti.


İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR NE ZAMAN BİTECEK?


İstanbul'da dün yağan kar yağışının bugün yerini yağmura bırakması bekleniyor. Öte yandan İstanbul'da olumsuz hava koşullarının Pazar(bugün) akşamı etkisini azaltarak son bulması bekleniyor.


Salı günü güneşli bir havaya uyanacak olan İstanbullular, Çarşamba gününden itibaren yine yağışlarla karşı karşıya kalacak.



ŞİLE'DE DERE TAŞTI, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ


Şile Ağva'da sabaha karşı etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Yeşilçay Deresi taştı. Derenin kenarında bulunan birçok iş yeri sular altında kaldı. İşletmelerdeki masa, sandalye gibi birçok eşya suyla birlikte dışarı sürüklendi. Bazı araçlar da hasar oluştu.



Fırtına nedeniyle yerinden sökülen ağaçlar ile molozlar da suyla etrafa taşındı. Bölgede, birçok iş yeri ve butik otelleri su basarken bazı işletmeler misafirlerini tahliye etti.


YARIN ANAOKUL VE KREŞLER TATİL Mİ?

Konu hakkında henüz açıklama gelmedi. Açıklama geldiği anda detaylara yenişafak.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz...

#okul
#Anaokulu
#kreş
#son dakika
#tatil
6 ay önce