|
Hüsran değil kahır mektubu!

Zokora ve Bamba milli takımda, Giray izinli... Trabzonspor"da onca futbolcu içinden bir maç kadrosu oluştu. Karabük"te Lua Lua ile Mabiala milli takımda, Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kaan sakat, Seric kart cezalısı...

İdeal kadrosunun tamamına yakını olmayan konuk ekip, kadrosu farklı olmasına rağmen oyun sistemine bağlı olarak mücadele etti. Buna karşın ideal kadrosu hâlâ belli olmayan Trabzonspor, orta alandaki kibar ayaklarıyla sonuca gitmeye çalıştı fakat, ne yaptığını bilmeyen savruk futboluyla dikkat çekti.

Bahattin Duran"ın es geçtiği ofsayt pozisyonu sonunda geriye düşen Trabzonspor, Alanzinho"nun dikine taşıdığı topta Vittek"in gol vuruşu ile beraberliği yakaladı fakat Karabükspor"un savunmadan attığı uzun toplara engel olamayınca Güven, İlhan ve Hakan"ın baskıları sonucu savunmada sıkıntı yaşadı. İlk yarının sonunda soyunma odasına geride gitti.

Kadro seçimi dedik de; Zokora"nın alternatifi Alanzinho. Eşitlik varken savunma özelliği olan Aykut kenarda, gole ihtiyacın varken Aykut sahada. Yasin, kontenjandan sahada. Bu nasıl bir denklem çöz çözebilirsen. İkinci yarıda savunma güvenliğini ön planda tutan konuk ekip karşısında Colman"ın da oyuna girmesiyle Trabzonspor atak görünüp sonucu değiştirecek pozisyon üretse de, sonuç üretemeyince rakibin kontratak futboluna boyun eğip zirveye yaklaşma adına önemli bir avantajın yanı sıra kupada kazandığı moral motivasyonunu da kaybetti.

11 лет назад
Hüsran değil kahır mektubu!
1969 ve 1999 seçimleri
“Görüntülere kazak ören aldatılmış büyükanneler” Türkiye’si...
Meselemiz “hesapsızlık”
Amerikan sponsorluğunda İsrail-Suudi normalleşmesi
Faz-2: Washington’un bölme operasyonuna Ankara yanıtı