|
Vay be Hamsik!

Dile kolay 28 yıl aradan sonra kaldırılan bir kupanın sahibi ve nedeni olan. Oynadığı oyunu bir kenara bırakırsak; iş bilgisi, iş becerisi ve iş ahlakıyla Trabzonspor tarihinde önemli iz bırakın bir değere veda ediyoruz. Bu bir vedadan öte; bir başkaldırışın, haykırışın ve zirveye çıkışın en önemli argümanlardan birinin hikayesi… Çocukları çağırdı diye geri dönmeyi planlayan aynı zamanda duygusal karakterin dışa vuruşu…Çocukları çağırdı diye geri dönerken Trabzonspor’a şampiyonluk gibi bir büyük hediyeyi kazandırarak milyonlarca çocuğu hüzün göz yaşlarına boğan bir gidişin hikayesi…Çocuklar onun saç stiliyle avunurken Trabzonspor’un avuntusu olan ve bir büyük başarının her kilometre taşında yer alan bir büyük ustayı, Marek Hamsik’i uğurluyoruz.


Yaklaşık 40 yıldır Trabzonspor’u takip eden bir gazeteci olarak Marek Hamsik’in Trabzonspor’un şampiyonluğunda ortaya koyduğu başarıyı bir kenara koyuyorum ve başarıdan çok, böylesine bir kariyerin Trabzonspor forması ile futbol yaşantısını sonlandırmasını alkışlıyorum. Geçmişimiz Dozer Cemil, Şenol, Turgay, Necati gibileri seslendirirken, geleceğimiz Marek Hamsik’e alkış tutacak. Belki çocuklarına Hamsik ismi koyamayacak ama kulaklarına ezandan sonra Hamsik ile şampiyon olduğunu fısıldayacak.


Kıssadan hisse duygularımızla yaklaştığımız bu kısa futbol yaşantısında ki bir büyük ismi minnetle anacağız ve diyeceğiz ki, yaşadıklarını bilmeyiz ama yaşattıkların için sana minnettarız…


Onun mutlu olması ve şampiyonluk hikayesini değerli kılmak için biz ne mi yapmalıyız? Çok zor değil, sadece Akyazı stadını doldurarak Marek Hamsik’e hakkı olan değeri vererek Trabzonspor’un şampiyonluğunu ve büyüklüğünü bir kez daha taçlandıralım. Ve sonrasında da 'Vay be Hamsik sen neymişsin' diye bu değere değer katalım.

#Trabzonspor
#Marek Hamsik
#Süper Lig
10 ay önce
Vay be Hamsik!
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti