|
Batalla bağımlılığı

Batalla Türkiye"de her takımın sahip olmak isteyeceği bir oyuncu ama ona bağımlı olmak Bursaspor"un performansını doğrudan etkiliyor. Dün, Batalla"nın etkisizliği Bursaspor"un hücum üretkenliğinin düşmesine sebep oldu. 73 dakika ortalarda görünmeyen Arjantinli takımını oyun olarak sürüklemese de, sonuca götüren isim oldu. Batalla farkını bu sefer de oyunda değil, tabelada gösterdi.

Bursaspor"un üçüncülük hedefi Beşiktaş"ın mağlubiyetinden sonra daha da belirginleşti. Yeşil-beyazlıların bundan önceki üç sezondur bildiğimiz, iyi oynamazken de sonucu alabilme özelliği Hikmet Karaman"la birlikte geri geldi. Dün, özellikle ilk yarıdaki Antalyaspor etkinliğine rağmen sonuca giden Bursa oldu. İlk yarıda direğe isabet eden toplar çok daha gollü bir maç ortaya çıkmasına engel oldu. Antalyaspor, ligin ilk yarısında gösterdiği etkileyici performanslardan sonra sıradan bir takıma dönüştü.

Bursaspor, oyun olarak olmasa da puan durumunda potansiyelini yakaladı. Yeşil-beyazlılar, vasatın altındaki oyununa rağmen Batalla farkıyla üçüncülüğe daha da yaklaştı.

11 yıl önce
Batalla bağımlılığı
Kara dinlilerle milletin savaşı
Tanrı Türkü niçin korusun?
"İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak eder misin Allah"ım!"
Siyasette yumuşama: Mümkün mü?
Genç kimdir?