|
Hamza hoca haklıymış
Sneijder'den yoksun, bol rotasyonlu Galatasaray'ın nasıl bir görüntü vereceği merak konusuydu maç öncesinde. Ancak maçın ilk dakikasıyla beraber Hamza Hoca'yı rotasyon konusunda bu derece cesaretlendiren faktör ortaya çıktı: Eskişehirspor'un zayıflığı. Sarı-kırmızılıların uzun süredir yaptığı en iyi maç başlangıcının, pozisyonu ve golü hızlıca bulmasının önemli sebebi rakibin yumuşaklığıydı. Eskişehirspor, Galatasaray'ın vites düşürdüğü anlarda dahi hiçbir varlık ortaya koyamadı. Bu çizgileriyle ligde tutunmaları gerçekten zor görünüyor.

Galatasaray'ın aldığı rahat galibiyeti tamamen Eskişehir'in zayıflığına bağlamak da haksızlık olur. Fenerbahçe derbisinin kadrosundan 6 farklı ismin tamamı faydalı ve katkılıydı. Sezon başından bu yana fazla süre alamayan Jem, Selçuk İnan'a yardımcı olma konusunda oldukça başarılıydı. Selçuk İnan ise mükemmel oynadı, skora da katkı yaptı.

Bugünlerde çok konuşulan konu teknik adamların takımları için potansiyellerine ulaşma konusunda vaad ettiği süre. Hamza Hoca bu konuda nokta atışını yapmış durumda. Galatasaray'ın son haftalardaki fiziksel ve taktiksel yönden yükselişi, bununla beraber özgüven artışı çok açık bir biçimde görülüyor. Son haftalarda izlediğimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için dahi umut veriyor.
#Galatasaray
#Sneijder
#Şampiyonlar Ligi
9 yıl önce
Hamza hoca haklıymış
Sera ile atölye arasındaki fark
Zamanda ve mekânda bir uyanış: Sîdî Ukbe Ulucamii
19 Mayıs’a 10 gün kala…
Uluslararası doğrudan yatırımları çekmek
Enflasyon, döviz kuru beklentileri ve CDS