|
Kim kaskafalı?

Okan Bayülgen''in freni patlamış damperli kamyonu andıran sözleri şaftı attırıyor bazen.. KanalTürk''teki Medyatik programında raydan çıktı Okan. Olay çok vahim. Anlatayım.

Programı sunan Yüksel Aytuğ Startv''de yayınlanan Dest-i İzdivaç programından bir görüntüyü getiriyor ekrana. Dest-i İzdivac''da sunucu Zuhal Topal küçük bir çocuğu yanına alıyor. Çocuğun elinde bir kağıt. Okuyorlar üzerinde yazanı. “Babama eş yani bana cici anne arıyoruz” yazıyor. Zuhal Topal “Tamam bulacağız cici anneyi” diyor.

Gerçekten sinir bozucu bir görüntü. Çocukların bile bu programlara reyting uğruna alet edilmesi çirkin ötesi... Buna yapılan eleştirilerin tamamının yanındayım. Ancak sadece eleştirilerin...

Yüksel Aytuğ bu sahneler yayınlandıktan sonra Okan''a dönüyor, “Ne diyorsun” sorusunu yöneltiyor.

Doğan Grubu''nun Startv''sinde yayınlanan bu görüntüler için Doğan Grubu''nun KanalD''sinde çalışan Okan Bayülgen net bir cevap veriyor;

“Zuhal burada oynuyor, işini yapıyor. Yöneticilerin çoğu kaskafalı” diyor.

Eğer ortada yenmiş bir nane varsa bu naneyi yiyen Doğan Grubu''nun bir kanalı. Okan''a bu yorumu yaptıran Star''da yayınlanan izdivac programı. Bu program yüzünden yöneticileri suçluyor.

Şimdiii... Okan''ı sinirlendiren programın yapıldığı Startv yöneticileri kaskafalı mı? Çünkü Okan''a bu tabiri kullandıran Dest-i İzdivac''ın kanalda yayınlanmasına bu yöneticiler göz yumuyor.

Okan''a sorma hakkı doğmaz mı o zaman?

“İcra Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı kaskafalı mı? Startv İcra kurulu Başkan yardımcısı Murat Saygı kaskafalı mı? Startv Dramalardan Sorumlu İcra Kurulu üyesi Melis Civelek kaskafalı mı?” diye..

Lafın gittiği yeri bilerek konuşacaksın ekranda. İki defa düşünerek. Bir kelime yakar kavurur adamı...

TDK sözlüğünde “Kazkafalı=Kafasız” yazıyor...

Okan çıkıp “Yahu ben kazkafalı demedim kas dedim kaskafalı” diyerek yırtmaya çalışabilir. Çünkü TDK sözlüğünde kaskafalının anlamı yok.

Ama bunun da bahanesi yok.

***

M.Ali Birand CNNTürk haber masası toplantısında ve de canlı yayında “NTV''yi de Show haber''i de kutlarım. Kıskandım. Yaptıkları gazeteciliktir. Korcan büyük iş yaptı” dedi. Rakip kanalın Kandil dağına çıkmasını kompleks yapmadan övdü.

Kompleksi bu Birand''ı, hiç kompleks yapmadan kutluyorum.

15 yıl önce
Kim kaskafalı?
Bereket
Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu
Tadımlık hile
Öğrenci hareketleri: İsrail’e karşı ama düzene karşı mı?
Netanyahu’ya tutuklama tehdidi ve Amerika’nın uluslararası itibarı