|
Akşener hakkında elindeki ‘atom bombası’ şiddetinde belgeleri yayınladı. İYİ Parti FETÖ ini mi olmuş?

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde muhalefet cephesi ağır bir yenilgiye uğradı. Aldıkları çifte yenilginin ardından hem koalisyon hem de partiler karıştı. CHP’de gündem değişim hareketi ve gizli darbe toplantısıydı. İYİ Parti’de de Meral Akşener’e karşı tepki vardı. Oylarında büyük düşüş yaşayan İYİ Parti’de yenilgi sonrası Genel Başkan Meral Akşener’e eleştiri yağdı. Akşener ise kendisini eleştiren ve istifasını isteyen Kurucular Kurulu üyeleri Ethem Baykal, Sevinç Gümüş, İsmet Kocak, Günay Kodaz, Musa Ertuğan ve Tamer Kayaalp’i ihraç istemiyle disipline yolladı. Bu durum partiyi daha da karıştırdı. Akşener tek aday olarak girdiği İYİ Parti Kurultayı’nda yeniden genel başkan seçilmişti. Ancak Genel Başkan Meral Akşener’in parti içi muhalefete yönelik başlattığı operasyon kavganın fitilini ateşledi.

Partiden ihracı istenen Parti Merkez Disiplin KRL.BŞK Ethem Baykal ile İsmet Koçak bazı televizyon ve gazetelere Akşener ve parti hakkında ellerinde ‘atom bombası’ büyüklüğünde belgeler olduğunu ifade ederek İYİ Parti’nin FETÖ’nün ini haline getirildiğini, İYİ Parti içerisinde Kripto FETÖ’cülerin var olduğunun kayıtlarla sabit olduğu konusunda suçlamalarda bulundular.

ENSONHABER GÜNDEM ÖZEL YAYININA KATILAN BAYKAL VE KOÇAK: EN ÇOK İYİ PARTİ İÇİNDE FETÖ’CÜ VAR

Geçtiğimiz günlerde Ensonhaber YouTube kanalında yayınlanan Gündem Özel programına katılan Ethem Baykal ve İsmet Koçak, Meral Akşener’i topa tuttu. Ethem Baykal canlı yayında “Eli- mizdeki atom bombası niteliğindeki bilgileri sürecin en sonunda kullanacağız. O zaman teslim olacaklar. Partiyi bıraktığı, gittiği günler olacak o şahısların.” ifadelerini kullandı. Baykal’ın FETÖ üyelerinin İyi Parti’de olduğuna yönelik kullandığı ifadeler şu şekilde: İşin bir artistlik tarafında olanlar var bir de partiyi ele geçirmek isteyen görünmez ele karşı duranlar var. Bizim partimiz içerisinde kripto FETÖ’cülerin olduğu kayıtlarda var. Diğer parti- lerle mukayese edildiğinde en fazla İYİ Parti içerisinde FETÖ’cü var. Bunlar Meral Akşener’in yanındaki isimler. Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.

BAYKAL VE KOÇAK’IN “ELİMİZDE İYİ PARTİ’DE ATOM BOMBASI ETKİSİ OLUŞTURABİLECEK BELGELER VAR” SUÇLAMASI?
İYİ Parti’de yaşananlarla ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunan iki isim ellerinde İYİ Parti’de atom bombası oluşturabilecek belgeler olduğunu ifade ettiler: “Kurultayda ‘defolun’, ‘kahrolun’ gibi ifadeler kullanıldı bunların aynısını misliyle iade ediyoruz. Çoğalacağımız yere küçülmeye gitmişiz.
Elimizde belgeler var bazılarına kelepçe taktığımız günleri göreceğiz.
Elimizdeki atom bombası niteliğindeki bilgileri sürecin sonunda kullanacağız. Bizim partimizi başarısızlığa götüren birincisi
lider eksikliği, ikincisi FETÖ sızıntıları, üçüncüsü HDP ile iş birliğidir ve en sonunda da kara parayla partide iş görmektir.” Çok ağır suçlamalar!
FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞINA OPERASYON BAŞLAMALI

Ethem Baykal: “Biz Meral Akşener’i demokrat birisi olarak başımıza geçirdik ama demokrat olmadığını gördük. Buradan teşkilatımıza sesleniyorum, insanlar peşine takıldıkları liderlere insan üstü nitelikler yüklüyor ve onu gözünde tabulaştırıyor. Meral Akşener ipleri ele geçirmek için o kadar şeyler yaptı ki. Akşener gençlik kollarını kendi ukdesine aldı. Onlar kendilerini biliyor, kod adlarına kadar devlete her şeyi biliyor. Bunlar FETÖ’yü ilgilendiren dosyalar. Biz kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz. Ben bu kadar biliyorsam devlet neler biliyordur. Bir yerden FETÖ’nün siyasi ayağına operasyon başlamalı. Kendilerini çok kurnaz sanıyorlar, çorap söküğü gibi gelir gerisi.” İnşallah!

#Politika
#Siyaset
#Bülent Orakoğlu
9 ay önce
Akşener hakkında elindeki ‘atom bombası’ şiddetinde belgeleri yayınladı. İYİ Parti FETÖ ini mi olmuş?
Ukbe b. Nâfi’nin cehdi
İğne ve çuvaldız…
İhracatta Türkiye
Hizmet sektöründeki enflasyon işleri zorlaştırıyor!
Tarihin sonu ve ABD üniversiteleri