|
Serhat diye biri

Fenerbahçe ölüp ölüp dirilirken Serhat''ın neden onbirde yeralmadığına şaşırdım kaldım. Fenerbahçe maça çıkarken Andersson gibi golcü bir adamından yoksundu. Andersson alternatifi olan Serhat ise yedek kulübesindeydi. Bu görüntüdeki Fenerbahçe, Serhat''ın oyuna girene kadar ne tat verdi ne tuz.

Eğer Fenerbahçeliler dün galibiyeti elde edene kadar ölüp ölüp dirildilerse bundaki tek suçlu Mustafa Denizli. Denizli maça başlarken Serhat''ı unutmasının cezasını az kalsın çok büyük şekilde görecekti.

Fenerbahçe tur atladı. Buraya kadar tamam.

Ama Allah için söyleyin bu Fenerbahçe''nin kazanmaya hakkı var mıydı? Hakkı değildi. İki futbolcusunun parasıyla kurulan Ankaragücü önünde iyi futbol oynayamayan Fenerbahçe''nin dün geceki maçta tek kazancı yarı finale çıkmaktı.

Fenerbahçeli futbolcuların çoğunluğu sahada yürüyecek durumda değildi. Hele hele Abdullah toptan daha çok rakibine girerken tam bir kasaptı. İkinci yarının sonlarına doğru Niyazi''ye yaptığı hareketin karşılığı en hafifinden sarı kartlıktı. Abdullah''a kart göstermeyen hakem Çulcu ise oyun boyunca çuvalladı durdu. Eyyamının büyük kısmını Fenerbahçe lehine yapan Çulcu, lig maçlarının kapıya dayandığı şu günlerde hiç de iyi görüntü vermedi.

Evet, Fenerbahçe tur atladı. Tebrikler önce Serhat''a, sonra da Rüştü''ye. Diğerleri ise saha figuran görüntüsündeydi. Şimdiden söylüyorum: Fenerbahçe bu kafada giderse ligde nal toplar. Benden hatırlatması. Zira Galatasaray, Fenerbahçe''den dört gömlek üstün bir takım.

23 yıl önce
Serhat diye biri
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî