|
Ettiğin küfürleri sen yesen?!

Kazandığın başarılar sonunda, bu millet seni baştacı etti! Ülkenin göz bebeği milli takım, hocalar içinde en iyisi olduğun için sana teslim edildi...

Öyle kolayca kimseye verilmeyen, verilemiyen İMPARATOR ünvanı, adınla eşdeğer hale geldi... Ama sen şimdi ne yapıyorsun Fatih?.. Neyi ispat etme uğraşı içindesin anlamak mümkün değil!..

Türk Milli Takımı Teknik Direktörü''nün tek görevi sadece maç kazanmak, yeşil zemin dışında ise dilediğini yapmaktır diye düşünüyorsan çok kötü bir girdabın, feci bir yanılgının içindesin bilesin..

Vatandaş Fatih Terim olarak dilediğini yapar, istediğin gibi yaşayabilirsin!.. Kimseyi zerre kadar ilgilendirmez!.. Ancak, Ay yıldızlı formayı temsil ederken, tüm oyuncuların gibi senin, özellikle hoca olarak senin sergilediğin tüm hareket ve davranışlar hepimizi çok ama çok yakından ilgilendirir!..

Milli takımın hocası öfkesine hakim olmayı bilmez ise talebesi ne yapmaz Fatih?..Neler yapmaz?..

Oray Eğin''in Emre Belezoğlu için ŞIMARIK ÇOCUK benzetmesinin neresi yanlış??. Hıncal Uluç “Bu karekterdeki bir oyuncuya ben olsam milli formayı giydirtmem!..'' derken haksız mı?..

Nouma gibi bir futbolcunun bilinçsiz bir hareketi sonucunda Beşiktaş''tan kovulup afaroz edildiği ülkemizde, sen Emre''ye, hem de iki kez yaptığı son derecede çirkin ve de BİLİNÇLİ hareket sonrası Milli Takımın kaptanlığını teslim ettin!..

Hadi diyelim rakip takım hocası seni tahrik etti.. Sen Ay Yıldızlı takımı temsil eden kişi olarak olayı yatıştırıp onu utandıracağına nasıl misafirinin üzerine yürürsün?.. Tutmasalar az daha adamı dövüp bizleri Dünyaya rezil etmene ramak kalmıştı!..

İsviçre olayı sana gereken dersi vermemiş anlaşılan!..

Bu ülke gençlerine ÖRNEK olması gereken Milli bir teknik direktörün böyle bir kulvara girmesi nasıl düşünülebilir?..

Sinkaflı küfürlerle bizleri bu denli utandırmaya ne hakkın var?.

Milli Takımın hocası olmasan aldırış etmez geçeriz!..

Dün Onur Belge''ye rahmetli Gündüz Tekin Onay''ın cenazesinde tehdit ve en galiz küfürler, bugün Osman Tanburacı''ya sülale nağmeleri!..

Üstelik bir de, Lig TV mikrofonlarında, senden bir güzellik bekleyenlerin umutlarını yok edip, yaptığın büyük hatadan geri adım atmayacağını ilan ederek, Tanburacı''yı dönülmesi imkansız bir yola itiyorsun!..

Delikanlı olmanın asıl göstergesi, hatalı söze sahip çıkmak değil, ÖZÜR dileyip olayı tatlıya bağlamak iken, sen racon kesmeyi yeğliyorsun!..

Yarın sıra bizlere mi gelecek?.. Sen her eleştiriyi böyle mi karşılayacaksın?.

Şimdi merak edilen, TFF''nin bu olaydaki tutumunun ne olacağı?.. En küçük bir olayda deklerasyon yayınlayan Federasyonumuzun hocamıza karşı nasıl bir tavır alacağı?..

Benim Fatih hocamızdan asıl cevabını almak istediğim soru ise çok başka!. Belge ve Tanburacı''ya ettiğin aynı küfürleri birisi sana etse acaba ne yapardın?..

Bir düşün bakalım Fatih!..Nasıl karşılardın acaba?.. İyice düşün!..

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, bir başkasına yapmamayı ne zaman öğreneceksin?.. Sahi ne zaman?!..

16 yıl önce
Ettiğin küfürleri sen yesen?!
Neden Şimdi?
Tevhid risalesi yazan Milli Eğitim Bakanı
Bir Başka Mesele: Kadın ve erkeğin ince ayarları bozuldu
Omelas’ı bırakıp gitmeyenler..
Tek bir zamana/ tarihsizliğe hapsedilmeye başkaldıran adam: Kadir Mısıroğlu