|
Kartal"ın acı günü

Dünkü nefis yarı finalden sonra, İnönü Stadı''nın tribünlerini hıncahınç dolduran futbolseverler özellikle ilk yarıda güzel bir futbol ve dişediş bir mücadele izlediler.

Ligde aldığı açık farklı galibiyetin kamçıladığı Kartal, sağlı sollu akınlarla Geçler kalesini adeta bombardımana tuttu. Fakat kalesinde devleşen Patrick ve onu geçen toplarda da arkadaşları adeta etten duvar örerek Kartal''a gol imkanı tanımadılar.

Beşiktaş ikinci yarıya da aynı azim ve istekle başladı. Ama Ahmet Dursun''un durgunluğu ve Nouma''nın Antalya maçını mumla aratan etkisiz futbolu Gençlerbirliği''ne daha büyük cesaret aşıladı.

Penaltı kurtararak takıma hayat veren Fevzi birkaç dakika sonra öyle bir gol yedi ki, keşke penaltı gol olsa dedirtti herkese. Aslında dünkü yarı finali de seyrettikten sonra, bu dört takımada dört kupa verilse yeridir.

Uzun zamandır Kartal, iyi oynamadan kazanıyor ve kurtarıcısı Nouma ile hayat buluyordu. Ama penaltılar Kartal''ın kaderini belirledi. Ne diyelim, kupada kısmet bu kadarmış. Artık Kartal lige konsantre olmalı. Futbolda değişmeyen bir kural var kazanan daima haklıdır.

Umarız, Gençlerbirliği''nin son 20 dakikada 10 kişiyle oynayarak Kartal''a verdiği bu ders kulaklara küpe olur ve lige dört elle sarılırlar.

Taraftarlarına yaşattıkları bu acıyı, giderirler.

Sayısız gol pozisyonuna giren bir takımın böylesine bir telagfisi olmayan bir maçı kaybetmesi gerçekten çok acı.

٪d سنوات قبل
Kartal"ın acı günü
Sen Yüce Berdibek Han’ın Torunu Musun?
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit