|
Şenol Güneş"in çok işi var, çok

Derbi fukarası Trabzonspor, rüyasında görse inanamayacağı bir 11''le sahaya çıkan bir Galatasaray buldu karşısında! Üstelik lige neredeyse havlu atmış ve elde bir tek Ziraat Türkiye Kupası kalmış iken… Ama Fenerbahçe lig maçında ipe un seren bordo mavililer, gördükleri tepkiden de hiç etkilenmemiş ve tatile erken çıkmışlar! Çünkü maçı izlemeyen bir sporsever, ilk yarıyı seyreden birine "Trabzonspor nasıl oynadı?" diye sorsa, alacağı cevap şüphesiz " Hiçbir şey!" olurdu.

Yazık, kupada tam 13 kez final oynayıp bunların 7''sini kazanan Trabzonspor''un selefleri vardı sahada! Ancak benzeşen tek yan sadece forma renkleri idi. İçleri bom boş formalar! Bu maç için Trabzonspor adına ilk yarıda yazılacak olumlu hiçbir şey, ama hiçbir şey yok. Ne organize bir atak, ne pres, ne 3 pas yapacak, ne koşacak, ne topa vuracak, ne rakibi kovalayacak güç… Yok oğlu yok… Belki ayıp olacak ama Trabzonspor adına canı sıkılacak, bu kötü oyundan rahatsız olan oyuncu da yoktu galiba…

Trabzonspor Umut''un da girmesi ile ikinci yarıda futbolun "erkek" oyunu olduğunu hatırladı. Hele ikinci golü de yiyince artık "utanma belası" ndan olacak oyuna asılmaya başladılar. Geç kalmış bir hamle ile… Bu da yeterli olmadı. Sonuçta kazanan ev sahibi, Trabzonspor ise yine sadece maçın figüranı oldu! Trabzonspor''da Şenol Güneş''in bu kadro yapısı ile işi zor… Hele devre arasında çok işi var, hem de çok!

14 yıl önce
Şenol Güneş"in çok işi var, çok
Gerçek, şüphe, tedbir ve adalet
Kuklaları oynatan Derin Kuklacılar?
‘Susadım çeşmeye varmaz olaydım’
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…
Ankara’da vekâletler çekişmesi