|
Tatsız iftar...

Maç öncesi kadrolara bakıldığında Trabzonspor''un yedek kulübesi daha çok ilgi çekiyor! Nedeni basit: Kadroda 4 yabancı var ve tümü de yedek!!! Bir yabancısı ise sırra kadem basmış. Yani kayıp! Peki kulüplerin kaç yabancı alma hakkı var? 6 artı 1! O zaman. Bu ne perhiz! Bu ne lahana turşusu?'' diye sormaz mı millet! Evet sormaz! Sorsa futbolumuzdaki bu kargaşa da olmaz!

Seyircisiz maç tuzsuz yemek gibi... Hiç bir şeye benzemiyor. Futbolcu oyuna kendini veremiyor. Hele Trabzonspor gibi ceza almış bir kulübün oyuncusunun işi daha da zor! Çünkü biliyor ki ceza gelecek 4 maç daha devam edecek! Tad, yok, tuz yok; o halde ne var? Kargaşa! Trabzonspor ne kenar bindirmesi yapabiliyor, ne uzaktan şut atabiliyor, ne ver kaçlarla göbeği delip pozisyon üretebiliyor... Varsa yoksa Umut ile özellikle de 1.65 boyundaki Gökdeniz''e yüksek top atıp sonuca gitmek istiyor! Haksızlık olmasın! Bir de Ceyhun''un taç atışlarından medet umuyor! Bu atmosferde de ilk yarıda tek pozisyon bulamıyor.

Ankaragücü daha derli toplu oynuyor. Onların da pozisyonu yok ama özellikle Türk vatandaşı Bebbe''yi Trabzonspor defansı durdurmakta zorluk çekiyor.

İkinci yarıda Tolga Seyhan''ın yerine Risp, Ceyhun''un yerine ise Yattara''yı alınca bordo ñ mavili ekip biraz olsun canlanıyor. Ancak bu defa Hüseyin, Erdinç ve Risp''le 3''lü defansa dönüyor. Ardından Umut''u çıkarıp Ergin''i oyuna alıyor. Ancak orta sahadan servis yapan oyuncu olmayınca Trabzonspor 90 dakikayı doğru dürüst tek pozisyon bulamadan tamamlıyor.

Trabzonspor bir türlü takım oyunu oynayamıyor. Gayret ise yetmiyor. Bir tek Gökdeniz ile Hüseyin''in cabası da yetersiz kalıyor. Konuk ekip tek puan için oynadı ama, biraz daha gayretle 3 puanı da alabilirdi. Bebe, Emre, Krita en çok göze batan oyuncuları idi.

Yunus Yıldırım seyirci baskısı olmayan maçta oyunun kaderine etki edecek bir düdük çalmadı.

17 yıl önce
Tatsız iftar...
Eşkıya dünyaya hükümdar olmuş ama Gazze direniyor
Bu kadar zam niye!
Ertelenmiş Cinsellik
İyi Ki Varsınız
Bir Başka Mesele: Neden cinsiyet değiştiriyorlar?