|
Yattara"nın zararını kim karşılayacak?

Trabzonspor yönetim kurulu inanılmaz bir rakama Yattara''yı satmaya kalkıp işi yüzüne gözüne bulaştırdıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor. Önce Yattara''yı satmaya kalktılar, sonra büyük paralı müşteri buldular. Sonra Yattara''yı “kolayca” ikna ettiler. Sonra “Yattara gitmek istiyor, ne yapalım?” dediler. Sonra Yattara bu açıklamalara bozulup “Ben gitmek istemiyordum, yönetim gönderiyor” dedi. Sonra yönetim ayağa kalkıp Yattara''yı yerin dibine sokup, rezil etmeye çalıştı! Sonra, sonra, sonra... Sonraların sonu yok...

Yattara konusunda Trabzonspor çok büyük yaralar aldı. Hem itibar kaybetti, hem büyük para... Niye? Beceriksizlik, iş bilmezlik yüzünden... Birincisi; Yattara''yı satmaya kalkmanın zamanı yanlıştı. İkincisi; iş bilenlerin ikazına rağmen yetki belgesi şüpheli menajerlerin oyununa gelindi. Üçüncüsü; Yattara satılamayarak kulüp çok büyük ekonomik zarara uğratıldı. Dördüncüsü; Yattara''nın bundan sonraki performansı şimdiden şüpheli hale getirildi. En önemlisi de bu konunun içindeki yönetim, teknik direktör, Yattara, satışı hararetle savunan gazeteciler tükürdüklerini yalamak zorunda kaldılar.

Ve şimdi hepsi ortaya çıkmış hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar!!! Yok yahu? Ne kadar kolay değil mi? Bu sorun Yattara elden çıkarılıncaya kadar devam edecek. Emin olun Yattara en kısa sürede yine satılacak! Mesela ara transferde... Çünkü kulübün paraya ihtiyacı var!!! Sanki altın madeni bulmuş gibi Türkiye''nin ne kadar kalbürüstü oyuncusu varsa alanlar bunlar değildi? Yattara satılarak mi ödenecekti borçlar?

Şimdi her şeyi, yaşananları bir kenara bırakıp Yattara''nın 10 küsür milyon avroya satıldığını düşünelim. Çok büyük para değil mi? Trabzonspor''un bu ekonomik kriz esnasında elde edeceği inanılmaz bir rakam... Piyangodan en büyük ikramiye sayılmaz mı?

Sonuçta ne olu? Yattara elde kaldı. Ve en önemlisi de kulüp büyük ekonomik zarara uğratıldı. Kim tarafından ? Elbette Trabzonspor yönetim kurulu tarafından... Peki o zaman bu büyük zararın hesabı sorulmayacak mı? Bu hesabı kim verecek? Eğer bu işlemi başka bir yönetim yapsa ve işi yüzüne gözüne bulaştırsaydı mevcut yönetim kurulunun ağzı laf yapan değerli üyeleri çıkıp, “Bunlar haysiyet divanına verilmeli... Bunlar kulüpten ihraç edilmeli, bunlar için dava açılmalı... Bunlar...!!!” diye ortalığı toz dumana katmazlar mıydı?

O zaman ortada bir sorun var. Ve bu çok basit bir sorun da değil... Birilerinin çıkıp bu hesabı vermesi gerekir? Hiçbir şey olmamış gibi davranmak mümkün değil... Hiçbir şey yapamıyorsanız en azından bir özür borcunuz yok mu?

16 years ago
Yattara"nın zararını kim karşılayacak?
Korku zamanı
Boykotta kafalar neden karışık
Kimin enflasyonu
Terör örgütü elebaşı olarak İsrail portresi…
Hamas’ın ateşkesi kabulü ve İsrail’in Refah Operasyonu