|
F.Bahçe Ülker"in ateş çemberi

Nedense Avrupa''da da, geçmiş senelere nazaran transfer her yerde sönük geçiyor. Bu nedenle Adına “Büyük bomba” diyebileceğimiz bir transfer görmedik. Şimdi sırası ile takımlara göz atalım. Zira Fener''in işi hiçte kolay değil. Yine de bu guruptan çıkar diyorum.

Barcelona: İspanya''da Tau''yu finalde yenerek şampiyon oldu. Ersan NBA''ye gitti. Anderson gitmek istiyor. Keşke rotası Türkiye olsa. Çok beğendiğim bir oyuncu. Bizim takımlara çok yakışır. Ancak krizden en az etkilenecek takım Barça''dır. Laf aramızda, transfer edilecek fazla oyuncuda yok ki!

Siena: İtalya''da ilk kez bir takım önüne geleni süpürüyor! Ya Siena erişilmeyecek bir noktada, ya da İtalya basketbolu büyük bir durgunluk yaşıyor! Kaukenas garanti gidiyor! Ya McIntyre! Karısı Siena''yı çok seviyor. Keşke bu iki oyuncu Türkiye''ye gelse!

Cibona Zagrep: Hırvat basketbolunun yuvası. Her zaman orta sıralarda, asla yerini kaybetmiyor. Fırsatını buldu mu, rakip saha bakmaz ısırıverir!

Zalgiris Kaunas: Litvanya''nın önemli ekibi, eski gücünde değil. Şampiyonluğu Ritas''a kaybetti. Ne olursa olsun önemli bir rakip.

Fenerbahçe Ülker''in bütçesi ben bu yazıyı yazarken daha belli olmamıştı. Kimleri alacağı belli değil. Green, Griçek hatta Smith''ten vazgeçip çok daha iyi yabancılar ile Final-Four kovalamak hem Fener''e hem taraftarına çok yakışır.

EFES PİLSEN BU GRUBU GEÇER

Mevcut kadroyu Rakocevic ve Morris ile takviye ediyor. Bence tek ve büyük rakibi kadrosunu NBA oyuncuları ile takviye etmeye kararlı Olympiakos olacaktır.

Partızan, Malaga, L. Ritas ise kolay olmasa da, Efes''e rakip olacaklarını düşünmüyorum.

Hazır başlamışken, Türkiye Ligi takımlarından tık yok! Birkaç takım hariç, Telekom''da dahil bütçe düşürmeye kararlı olan takımlarımız da, yeterli heyecanı göremediğim için biraz buruldum.

15 yıl önce
F.Bahçe Ülker"in ateş çemberi
İyi Ki Varsınız
Bir Başka Mesele: Neden cinsiyet değiştiriyorlar?
Birliğe çağrı
Adamın adı Filistin
Dünya bu gençlerle güzelleşecek