|
Solomon, Kinsey ve arkadaşları

Ev içi eşya yerlerini, değiştirince bile yabancılık çekmez misiniz? İşte Kınsey''de o hesap. Spor yolculuklarının dışında “Birinç çıktığı Avrupa ve Türkiye” Beklentileri büyük seyirci ve bir çuval başka dilleri konuşan, basketbol kültürleri olan oyuncularla kaynaşmak! O kadar kolay mı? Bunun yanında White ve Coach Tanjeviç ben bunları savundukça nerede ise basketbol bilgimizi sorgulayacaklar çıktı, yeni yetme basketbol uzmanları kesilenler arasında!

Kinsey''i ve kadroyu muhafaza ederse, Kanarya seneye rahatlıkla Fınal-Four''un tepesine konar. Sadece ülkemizin değil, Avrupa''nın en iyi kadrolarından biri olan Telekom, ilk maçta Sarı-Lacivertlilerin savunması karşısında yatak pamuğu gibi savruldu gitti.

Oysa ikinci maç adeta Başkent temsilcisi oyuncuların gurur meselesi oldu. Savunmayı iyi yapamadılar, 52 sayı yerken, rakiplerinin potasına 46 sayı bıraktılar. Dudley Semih ve Ömer Aşık''ın, El Amin ise Solomon''un bezdirici baskısından kurtuldukça Lang da onlara ayak uydurunca takımlarını ayakta tuttular. Mirsad kenardan gelmesine rağmen çok faydalı oynadı. Her zaman söylüyorum. Sahaların çılgın Mirsad''ı artık “Baba oyuncu” unvanını hak etti.

İkinci yarı, haklı olmasına rağmen Tutku''nun kendisine yapılan faulu hakemler çalmadığı için çıldırdı ve kendisinden hiç beklenmeyen şeyler yaparak, sahadan atıldı. Takımı en kritik anlarda yalnız bıraktı. Bu yetmezmiş gibi Ankara''da ki, ilk maçta da yok! Sadece El Amin ile direnmeye çalıştı ise de bir kişi ile, beş kişi ve binlerce seyirci nasıl yenilir? Seyirci güvendiği inandığı takımı için İpekçi''yi doldurdu ve hak ettiği ikinci maçı da hep birlikte alıp götürdüler. “Hani seyirci gelmezdi! Solomon, Kınsey ve arkadaşları seyirci ile bütünleşince inanılmaz oynuyor. Sayılar rakip potaya leblebi gibi atılıyor... Telekom bu moral ile 0-2''nin altından zor kalkar!

16 yıl önce
Solomon, Kinsey ve arkadaşları
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu