|
Bir yıl önce basında bugün
Yenişafak

Son çare piyango- Gelir adaletsizliğine yol açarak sans oyunlarını teşvik eden hükümet yılbaşında büyük ikramiyeyi 1 tirilyondan 5 tirilyona çıkararak gelir sağlamayı planlıyor.

Hürriyet

Beşiktaş: 3-Barcelona-0 Yer beyaz gök siyah.. En büyük Beşiktaş.. Muhteşem taraftar 90 dakika boyunca böyle bağırdı. Beşiktaş Barcelona'yı dağıttı. Şampiyonlar Liği'ndeki ilk galibiyetini aldı.

Sabah

Bahçeli'den uyarılar- "İdamın kalkmasını AB için ön sart gösterenler Türkiye'ye tuzak mı kuruyor" diyen Bahçeli, "Kimseyi suçlamıyor, kimseyi karalamıyorum. Ancak yaptığımız işin ilerisini, gerisini iyi bilelim. Türkiye hepimizin."

Zaman

İlin cazibesi yok - Batman, Osmaniye, Kilis, Bartın, Ardahan ve Şırnak'ta yatırımsızlık, işsizlik ve göç il olduktan sonra da aynı şekilde devam etti. Üstelik il olmak bu şehirlerde hayatı pahalılaştırdı.

Milliyet

Avrupa kartalı- Beşiktaş, Dünya devi İspanyol Barcelona'yı şaşkına çevirdi... Ahmet Dursun'un ilk yarıda gelen golü zaferi müjdeledi... Kartal, ikinci yarıda da fırtına gibiydi... Ahmet Dursun farkı ikiye çıkardı... Nouma skoru belirledi: 3 - 0.

Radikal

Hoca'ya af sürprizi- Basın yoluyla işlenen suçlarda cezayı erteleyen yasa 'eşitlik' ilkesi açısından inceleniyor. İptal, 312 mahkumlarını da kurtarabilecek.

Dolar:
671.800
Mark:
293.500
Altın:
39.700.000
Borsa:
10.862
#Yeni Şafak
#Milliyet
#Dolar
#Mark
#Borsa
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Müjgan Cunbur’un rüyası
Bu başarı hepimizin
Bin Kayrevan’dan bir Kayrevan’a
Herkeste bir ‘ben’ var, bir de ‘gerçeklik’…
Yatırım grevi