|
Bir yıl önce basında bugün

Yeni Şafak

Kavrulduk- Türkiye dün son 80 yılın en sıcak ve bunaltıcı gününü yaşadı. Sıcaklar nem oranı yüzde 40 olduğunda 43, yüzde 65 olduğunda 58 derece olarak hissedildi.

Hürriyet

Ceketini bile alacaklardı- İcra memurlari dün az daha, bir zamanların patronların patronu Narin''in üzerini arayıp, her şeyine el koyacaklardı.

Zaman

Sıcak gündem Avrupa Birliği- Verheugen Türkiye''de. Uyum sürecinde yapılanları sorguluyor. Yılmaz''la birlikte insan hakları ve demokratik kitle örgütleriyle de görüşecek olan Verheugen, kriterlere uyup uymadığımızı soruşturacak.

Sabah

İşini bilen memur yandı- Rüşvet ve kara parayla savaşta yeni cephe açıldı: Malını gizleyen memurdan devlet hesap soracak.

Milliyet

Çek elini oradan- Melih Gökçek şimdi de ulu önder Atatürk''ün ebedi istirahatgâhını hedef aldı. Sekiz katlı binayla Anıtkabir gölgelenmek isteniyor

akit

Sıcak başına vurdu- Ecevit: Memura verdiğimiz yüzde 10 zam ile kamu görnevlilerini enflasyona ezdirilmemesi ayrıca üstüne bir refah payı da eklenmesi konusundaki sözümüz yerine getirilmiştir

Radikal

Bir Durmuş klasiği- Bakan Durmus, mahkeme kararıyla göreve dönünce ''geçici sürgün'' kararı verdiği Trabzon Numune Hastanesi Bashekimi Usta''ya ''Beni niye karşılamadın'' diyerek hakaretler yağdırdı.

Dolar: 627.500 Mark: 300.900 Altın: 38.600.000 Borsa: 13.394

23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Bayraklı tabut
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler