|
Hidayete erdim

Nuh Mete Yüksel imzalı kararların (Merve Kavakçı olayı, Albayraklar davası, RP iddianamesi, Dost Sigorta ve Yuva Vakfı operasyonu) genel bir dökümünü yapıp, Türkiye''de yargının "aslında" neden bağımsız olmadığını yazacaktım ama...

Vazgeçtim.

Zaten artık eskisi gibi düşünmüyorum.

Değiştim.

Bir tarihte, eski Yargıtay Başkanı Mehmet Uygun''un "Vicdanımızla cüzdanımız arasında sıkıştık" sözlerinden yola çıkarak, yargının bağımsız olmadığını savunmuştum. 15 milyar Türk Lirası tazminat cezasına çarptırılınca ossaat aklım başıma geldi.

Meğer ben bir paranoyakmışım.

Sözlükler "paranoya"yı, "Olmayacak şeylerden anlam çıkarmak, yersiz korkulara kapılmak, bir tür delilik" şeklinde tanımlıyor. Paranoyak da, bu hesapla, "Olmayacak şeylerden anlam çıkaran, yersiz korkulara kapılan, delilik belirtisi taşıyan kişi" anlamına geliyor ki, cennet vatanımızda bunlardan bol miktarda bulunmaktadır.

İşte burada itiraf ediyorum:

Türkiye''nin hiçbir sorunu yoktur; hamdolsun başımız dik, sırtımız pektir; demokrasimiz tıkır tıkır işlemekte, her türlü düşünce kendisine ifade imkanı bulabilmektedir. Ekonomimiz rantabl, dış itibarımız fevkalade yüksektir. Bülent Ecevit gelmiş geçmiş en başarılı "devlet adamı"dır ve ülkede ekonomik kriz yoktur. Ayrıca, Kemal Derviş diye biri de yaşamamaktadır. Türkiye''de yargı bağımsızdır. Savcılarımız, bir "izm"in, bir grubun, müseccel bir ideolojinin değil, "hukuk devleti"nin savcılarıdır. Vural Savaş iyi bir insandır. Nuh Mete Yüksel hem iyi bir insan, hem başarılı bir DGM savcısıdır. Türkiye''de hâlâ bir şeriat ve irtica tehlikesi vardır. Muammer Kaddafi başkomutandır. Necmettin Erbakan onun emir subayıdır. Refah Partisi Libya''dan beslenmektedir. Fatih Üniversitesi Usame bin Ladin tarafından finanse edildiği için kapatılmıştır. Bilgi Üniversitesi de kapatılmalıdır; orada da liboşlar, dönekler, numaracı cumhuriyetçiler faaliyet göstermektedir. Hasan Hüseyin Ceylan, İbrahim Halil Çelik ve Küçük Ceylan asılmalıdır. Hagi''nin lisansı iptal edilmelidir. Erman hocam, Hıncal hocam ve Haşmet hocama ekran yasağı getirilmelidir.

Gülün gülün...

Ben de gülüyorum...

23 yıl önce
Hidayete erdim
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî