|
Niang girdi, F.Bahçe hareketlendi

Fenerbahçe, PAOK deplasmanın ilk devresinde çok kötü bir oyun sergiledi. Defansın çıkmaması Semih''e ve Alex''e gereken destek verilmemesi orta saha hakimiyetini

PAOK kaptırılmasının nedeni oldu. İlk 25 dakikada PAOK hızlı futbol oynayarak Fenerbahçe''yi zor durumlarda bıraktı. Vieirinha attığı şahane vole ile PAOK''u 1-0 öne geçirdi ama o golden önce Santos''un kafa vuruşu da adeta volenin asisti oldu. Defans oyuncularının kafa vuruşlarında tehlikeli alana vurmamaları özellikle teknik direktörler tarafından futbolculara belirtilir ama İlhan, ikinci bir hata daha yaptı ama Allah''tan top auta çıktı. Yoksa İlhan''ın oynadığı futbol Lugano ile birlikte çok daha olumlu olabilirdi. İlk yarıda Gökhan Gönül''ün yaptığı iki kurtarış Fenerbahçe''nin ikinci golü yemesini engelledi adeta takıma motivasyon verdi.

İkinci yarı Fenerbahçe, uzun seneler özlediği bir forveti buldu. Niang öyle bir transfer ki hep beraber gördük. Çalışkanlığı, sürati ve top kontrolü ile Fenerbahçe''ye büyük bir hareket getirdi. Niang''ın getirdiği hareket Fenerbahçe''nin gol pozisyonlarına girmesine neden oldu. Orta sahada Emre''nin yokluğu her zaman kendini belli etti. Emre bu maçta olsaydı Fenerbahçe, daha iyi top oynardı.

Bir de Aykut hocaya bir tavsiyemiz var. Alex''in Fenerbahçe''ye hizmetini kimse inkar edemez. Alex, Fenerbahçe''nin evinde oynayacağı maçların hepsinde oynar ama deplasmanda oynayacağı hiçbir maçta hele Avrupa maçlarında oynamaması lazım gelir. Bunu teknik direktörün Alex''e güzel bir lisan ile anlatması lazım. Ama her şeye rağmen Fenerbahçe, rövanş maçında takıma girecek Stoch, Niang, Emre ve Dia ile PAOK takımını eleyecek güçte.

Fenerbahçe seyircisine de bir tavsiyede bulunmak istiyorum. PAOK seyircisi nasıl oyuna müdahele ederek hakemi etki altına aldıysa aynı durumun Fenerbahçe seyircisi taraftarından Şükrü Saracoğlu Stadı''nda uygulanmasını tavsiye ederim.

Fenerbahçe ikinci maçta PAOK takımını eleyeceğini de şimdiden herkese müjdelemek isterim.

14 yıl önce
Niang girdi, F.Bahçe hareketlendi
Kara dinlilerle milletin savaşı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit