|
G.Saray vites yükseltiyor!

Öncelikle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum.

Galatasaray’da ise gündem yoğun. Öncelikle bayram ziyareti için yolculuk yaparken kaza geçiren futbolcu Barış Alper Yılmaz’a ve diğer araçtaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Ön eleme maçlarında bir sürpriz ile karşılaşmak istemeyen Galatasaray, transferde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Transferlerden önce kuzey kale arkasında yeni localar açılıyor. Taraftardan toplamda yıllık en az 700-800 milyon TL gelir elde edilecek. Kiralık futbolcular kampa katılacak (Cicaldau, Morutan gibi). Milli takıma giden futbolcular 1 hafta daha tatil yapacak. Henüz anlaşma olmadığı için İcardi, kampa katılmayacak. Hull City ile 5 Temmuz’da Kocaeli’de yeni stadyumda hazırlık maçı var. Torreria’ya çok ciddi talipler söz konusu. Özellikle İtalya’dan Lazio... Yeni sezonda Galatasaray’da kalması ise daha yüksek ihtimal. Sacha Boey ve Nelsson’a 15 milyon Euro bandında teklifler var. Boey’e Arsenal ve Juventus, Nelsson’a ise Sevilla’nın ilgisi var. Teknik direktör Okan Turan yeni sezona Boey ve Nelsson devam ediyormuş gibi hazırlanıyor. Mert Müldür, Boey giderse yerine düşünülebilir. Rennes’de kiralık oynayan Totthenam’ın oyuncusu Djed Spence ile de görüşülüyor. Sol bek Angelinho için Hoffenheim 12 milyon Euro talep ediyor. Fakat Galatasaray 1 yıl kiralık ve satın alma opsiyonu istiyor. Alternatifi Nuno Tavares. Orta saha için Kerem Demirbay’a ilgi var Midtjsö ayrılabilir. Yusuf Demir kiralık verilecek. Berkan Kutlu’ya Fransa’dan teklif var. Başkanvekili Erden Timur, önceki gün sabah saatlerinde İngiltere’ye gitti. Hedef Chelsea’dan Pulusic’i kiralamak.

İcardi’nin Suudi Arabistan dışında Galatasaray’da kalması yüksek ihtimal ama kalmaz ise İngiltere Premier Lig’den çok önemli bir golcü ile ilgileniliyor (Firmino). Parades ve Renato Sanches’ten birini kadroya kesin istiyor Okan hoca. Hulk menajeri tarafından Galatasaray’a önerildi ancak sarı-kırmızılılar reddetti. Dembele ile görüşülüyor; Fofana, Shalow gündemde ve Atalantalı Zapata gündemde. Bir gazeteci olarak erişebildiğim tüm doğru isimleri sizler için kaleme alıyorum, taraftara hayal satmıyorum fakat transferde her an her şey olabiliyor. Son imzaya gelip de iptal olan bir çok transfer bildiğim için hiçbir isme yüzde 100 gözüyle bakmıyorum.

#Spor
#Futbol
#Galatasaray
#Oğuz Altay
10 ay önce
G.Saray vites yükseltiyor!
Bu başarı hepimizin
Bin Kayrevan’dan bir Kayrevan’a
Herkeste bir ‘ben’ var, bir de ‘gerçeklik’…
Yatırım grevi
Gölge oyunu...