|
İleriki turlar için umut verdi

Grubun iki favorisi Rennes ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin hak ettiği 3 puanı alamaması üzerken; takımın bu kadar rotasyona rağmen, sert bir ekibe karşı özellikle ilk yarıda başarılı bir oyun oynaması da sevindirdi.

Sert savunmada kayboldu
Temsilcimiz, bu sezon için en önemli sınavını başarılı bir şekilde atlattı. İlk yarıda her ne kadar Fenerbahçe zaman zaman üretkenlik konusunda sorun yaşasa da, Arao - Crespo ikilisi yokken İsmail - Mert Hakan uyumu aynı orta saha dinamizmini sağladı.
İrfan Can'ın sert savunmada kaybolması, Lincoln ve King'in gerçek performanslarını yansıtamaması, Fenerbahçe'nin zaman zaman kreatiflik sorunu yaşadığını da gözler önüne serdi.
İlk yarı bitiminde yapılması gereken değişiklikler, hatalı yenilen gollerden sonra geldi.
İleriki turlar için umut verdi
Aslında her iki takımın da oyun kurgusu aynıydı. Üçüncü bölgede yapılan sert baskı ile rakibi dengesiz yakalayarak gol pozisyonlarına girmek. İlk yarıda Fenerbahçe'nin oyunu, Rennes'i çıkartmadı. Fakat ikinci yarı savunma arkasına atılan toplarda hem savunmanın hem de Altay'ın hatalarıyla skor 2-0'a geldi. Sonrasında yaşanan konsantrasyon kaybı, skorun 4-0'a gelmesine de neden olabilirdi Szalai'nin kritik müdahaleleri olmasa. İrfan Can kötü oyununa rağmen attığı şık golle, takımı yeniden maça soktu.
Fenerbahçe galibiyetle dönebileceği Rennes deplasmanında 1 puanla dönerken, ileriki maçlar ve olası turlar için de umut verdi.
#Fenerbahçe
#Rennes
#Ömer Çelikbaşlı
2 yıl önce
İleriki turlar için umut verdi
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset