|
Aslanım Arda elek duvarda

Hasanla Necati yok! Neden yok? Biraz atışmışlar da ondan... Yönetim de disiplin uyguluyor! Güldürmeyin beni... Geçen yıl bu çocukların paraları ödenmedi, çekleri verildi karşılıksız çıktı o zaman yönetim bunlara yalvar yakardı. Ne değişti de otorite ağır bastı... Maç zora girse kenarda cezalı olanlar kurtarıcı olarak oyuna girecekler... Olmaz böyle şey... Yanlış uygulama!

İster doğru deyin ister yanlış, bana göre gereksiz... Şampiyonlar Ligi'ne giriş her şeyden önemli olmalıydı, otorite sonradan gelmeliydi...

Daha fazla kurcalamak istemiyorum ama büyük riskti...

Boleslav amatör kümeden biraz kabaca... Galatasaray da iç güveysinden biraz hallice. Hani biraz daha dikkatli olsalar fark açılacak, ama Galatasaray kopuk kopuk... Okan "ön libero" ama gerçek bir libero, kafasına göre serbest oynuyor. Paslarının çoğu kayıp! Sadece koşuyor. Sabri, o da öyle topla iyi oynuyor sonuç yok. Halbuki Çek takımının üstüne bir takım daha koy Galatasaray ikisini de susuz götürür, lakin sahadaki görüntü zor zahmet.

Şunu da itiraf etmek gerekir ki Galatasaray bu kez doldur boşalt yapmadı. Orta alanda daha fazla top çevirdi, oyuna hükmetti keyiflendik. Arda gönlümü fethetti, umudumu artırdı. Top yağına çok yakışıyor, takımı coşturuyor.

Gol 6. dakikada geldi. İliç'i düşürdüler penaltı oldu, İliç attı gol oldu. Bu kadar basit! Sonrasında rakibin düşük kalitesine bizimkiler de ayak uydurunca ilk yarıda çok gol kaçtı, Boleslav da kaçırdı. Gol pozisyonu bile bulamayacak olan rakip iki pozisyonda yüreğimizi de ağzımıza getirdi.

Devre biterken Arda gösteri yaptı, tereyağından kıl çeker gibi çaprazdan ikinciyi attı. Alkışı aldı.

Demek Hasan'la Necati de olmasa gençler iş yapacak!

Şimdi de yönetim haklı...

İkinci yarı fırtına koptu Galatasaray dirildi, golleri mükemmeldi...

Denk düşse gol rekoru kırılırdı, skor dörtte kaldı...

Daha ilk maçta Boleslav'ı eledik eleği duvara astık!
18 yıl önce
Aslanım Arda elek duvarda
Cetvelle türkü söylenmez
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler