|
Bu kez de drama!

İlk yarıyı sayma, anti futbol! Galatasaray''ı mumla arasan bulamazsın. İki pas yapamıyor. Kayserispor desen balta! Oynamaktan çok oynatmıyor. Saidou, Hakan Aslantaş, Abdullah hizar makinedi gibi… Sahanın zemini bu görüntünün baş etkeni. Böyle zeminde top kontrolünün imkanı yok. Yaşadığım sürece Kadir Has''ı rahmetle anacak bu statla gurur duyacağım ama bu zeminde top oynamak da azap!

Tempo desen hiç yok. Top kontrolü sıfır! Savunmalar kendi kalelerine gol atmadılarsa ne devlet! 22 futbolcu topun peşinden koşuyor pozitif hareket hemen hemen hiç yok. Biraz Keita o da kontrolsüz. Elano tekmeye hedef tahtası, Arda bireysel, Santos''u ara ki bulasın… Orta alan daha da beter, Mehmet Topal''ın maç eksiği avaz avaz bağırıyor, Mustafa Sarp yine tek başına. Rijkaard''ı suçlamak istemiyorum, zira şu an için eli mahkum. Malzeme bu! Yine de Galatasaray bireysel becerilerini ortaya koyabilirdi diyorum ama saha da buna mani. Rijkaard''ın en doğru seçimi Servet''i kesip Emre Güngör''ü ortaya almasıydı. Emre sağ bek oynamaktan çok daha verimliydi göbekte. Makukula''ya tek hava topu bırakmadı. Sonunda Makukula bezdi onu da Tolunay Kafkas kenara aldı.

Kayserispor sağdan soldan Makukula''nın kafasını arıyor. Cangele başına buyruk, Eren solda herkesi çalımla geçmeye çalışıyor. Kayserispor neden sahasında puan kaybediyor belli. Bu sahada yetenek susar, fizk konuşur o ad sonucu değiştirmez.

Oynanan futbola not ver desen; on üzerinden dört!

İkinci yarı da oyun değişmedi, iki taraf da hiçbir topu arkadaşlarıyla buluşturamadı. Kör dövüşü şeklinde geçen maç seyredeni de bezdirdi. Son yarım saatte Kayserispor Hakan''ın Keita''ya attığı gaddar tekmeyle on kişi kaldı. Galatasaray bundan da istifade edemedi zira o da Santos''la zaten on kişi oynuyordu. Giovanni''nin bu takıma alışması zaman alacak. Ürkek ve kendine güvensiz olduğu her halinden belli. Galatasaray bu maçta da kötüydü, iki pozisyonu da Elano ve Emre Çolak''ka değerlendiremeyince iki puan daha kaybetti. Gidiş kötü! Tek teselli sahanın kötü oluşu.

14 yıl önce
Bu kez de drama!
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu