|
Daha iyisi Malatya"da kayısı

Malatya''nın hocası Hamza ne de olsa Galatasaray''ın rahle-i tedrisinden geçmiş... Takımına pozitif futbol oynatıyor. Ancak bu kadar açık oynarsan iki takım arasındaki fark da sonuca yansır. Öyle oldu seyirci gole doydu.

Malatya için “Bank Asya Ligi 14.''sü” demeye dilim varmıyor, bayağı etkin bir futbol oynuyorlar ama karşılarında da Galatasaray var.

Skibbe umulan gibi yedeklerden oluşan bir kadro çıkarmadı. Ben de Aydın''ı göz hapsine aldım. Bu çocuktan çok ümitliyim. Stili, futbol anlayışı, rakibi geçişleri çok hoşuma gidiyor. Yine güzel işler yaptı, dikine oynaması, gol yollarına iyi sarkması gol atmasına da sebep oldu. Bir tane de net gol kaçırdı. Aydın güçlenirse mükemmel bir futbolcu olacak, özellikle onu seyrediyorum.

Lincoln doyumsuz

Lincoln''ü maçın kolaylığına rağmen hırslı ve oynama arzusu içinde buldum. Öyle ki düşüyor kalkıyor sorun etmiyor. Pasları yine seyir zevki veriyor, dalışları adam geçişleri şiirsel. Doyumsuz bir güzellik. Lincoln ve Arda Galatasaray''ın oyununa renk katıyor. Ancak bu maçta rakibin iddiasız oluşu Galatasaray''ın da maçı hafife almasına neden oldu. Çok inceden çalıştılar, atraksiyon yaptılar, rakip on sekiz içinde körebe oynadılar. 90 dakika, futbol disiplini olarak gösteri maçı gibiydi. Sabri''nin ortasında Ümit Karan''ın attığı gol de şansın devlet kuşu olarak Ümit Karan''ın kafasına konmasıydı...

Kırmızı kartlar yakışmadı!

Önce Emre Güngör arkasından Malatyalı Güngör ayıp ettiler. Böyle güzel bir maçta arka arkaya çift sarı kart görmeye ne gerek vardı. Hele Emre Güngör! Oyuna ikinci yarı girdi 11 dakika içinde kendini attırdı! Pes doğrusu. Onu da beğeniyordum ama güvenimi sarstı. Bir futbolcu bu kadar kontrolsüz olmamalı, hele böyle bir maçta...

Galatasaray''ın yediği goller de yakışmadı!... Forvetinde dalga geçebilirsin, bacak arası çekebilirsin, top kaybedebilirsin ama kendi kalen önünde adam kaçırmak affedilemez! Takım yine duran toptan iki gol yedi. Hem de rakip savunma oyuncularından. Olmaz! Rakip bu kadar boş bırakılmaz. Servet ve Meira yoksa tehlike var demek! Celil bile tek başına Galatasaray savunmasının başına dert oldu.

Karşılıklı goller güzel ama Galatasaray''ın savunması kevgir!

15 yıl önce
Daha iyisi Malatya"da kayısı
Seçimi bırak sahaya odaklan
İsrail yalnızlaşırken Starbucks’ın açıklayamadığı gerçek
Sîdî Ukbe Ulucamii Müslüman Batı dünyasındaki dini yapılarının atasıdır
Randevu sistemi, kamu iletişimi ve ötesi
Şiddeti, ‘kültür’ ile aşabiliriz