|
İşte hazin son

Bu maç G.Saray''ın kara kalem hazin tablosudur. Altındaki imza; anonimdir. Yani Galatasaray camiasının tümü!

Şimdi bu tabloyu ister duvara asın, ister müzeye koyun, ister mezatta satın. Alan olursa bedavaya verin. Yenilgiye değil, itibarın düştüğüne yanarım. Daha dünkü çocuk, dışkısı yalıya inmemiş Arda da rakibine kafa atarak takımı 10 kişi bırakıyorsa, vay G.Saray''ın haline. Galatasaray, Galatasaray olmaktan çıkmış.

Bu kadar top kaybına kurşun döktürsen kar etmez. Bu kadar kötü ortaya değil 90 dakika, 390 dakika oynasan gol gelmez. Gerets bu oyun tarzını değiştirmedikçe, G.Saray asla galip gelemez.

3 korner üst üste atıyoruz, tık yok. Daha 18''e gelmeden top kabediyoruz. Her kaybettiğimiz top kurşun gibi ciğerimize işliyor. Sabri koridor gibi tek ortası yok. Cihan hayalet. Defansın ortasındaki Tolga, ''maç eksiğim var'' diye bağırıyor. Uzaktan yürüyüşüne bak aynen sünnet çocuğu. Bu maça kadar gol atamamış Bordeaux, işi gırgıra vurmasa yarım düzine atar.

Rakibin üç adamı var. Defansında Faubert, ileride Alonso ve Wendel. G.Saray''ı delik deşik ettiler. Gerets saçmalamaya başladı. Kontratak oyunda Hakan''ın ne işi var. Durum 2-0 iken kalenin dibinden öyle bir gol kaçırıyorki vur kafanı duvara. Hayret be Gerets, İliç''i alıp Ümit Karan''ı koyuyor, Arda''yı içe kaçırıyor. Bunları yapacaksan sana ne gerek var. Çağır sokaktan birini o da yapsın bu işi. Sonunda Arda kafayı attı, takım yıkıldı. Tabi daha 18 yaşındaki çocuğa bu kadar paye verirsen olacağı budur. Sonlara doğru yapılan değişiklikler tombaladan çıkar gibiydi. Nitekim golü de G.Saray''ın yıldızı İnamoto attı. Japon gösterişsiz oynuyor ama en faydalı işleri o yapıyor. Bir kere bile topu olumsuz kullanmadı. Baktı gol olmuyor, ileri çıktı golünü attı.

Yine orta alanda boşluk, yine rakip orada dans ediyor. Gerets''in bu dizilişi kaçıncı kez intihar girişimi. Top havaya kalktığı sürece G.Saray çarşaflıyor. Ne zaman ki yerden oynuyor, o zaman rakip afallıyor. Bütün tehlikeli ataklarımız ortadan geldi. Topu kaybedene kadar iyi oynuyor gözüküyor, kaybedince rakip bizle alay ediyor. Yediğimiz bütün goller hata sonucu. Bu G.Saray''dan ne köy olur, ne kasaba. Bu sene de hüsran, yazık. G.Saraylı bunu hak etmiyor.

17 yıl önce
İşte hazin son
“Görüntülere kazak ören aldatılmış büyükanneler” Türkiye’si...
Meselemiz “hesapsızlık”
Amerikan sponsorluğunda İsrail-Suudi normalleşmesi
Faz-2: Washington’un bölme operasyonuna Ankara yanıtı
İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon